
A
A
Συγκεκριμένα, η ταινία σημείωσε κέρδη 31,4 εκατ. δολάρια γι’ αυτό το τριήμερο και συνολικά έχει περάσει τα 127 εκατ. Στη δεύτερη θέση είναι το Anchorman 2:The Legend Continues με τον πασίγνωστο κωμικό Will Ferrell, με 26,7 εκατ. το οποίο έκανε ντεμπούτο αυτή την εβδομάδα. Στην τρίτη θέση το παδικό Frozen (Ψυχρα κι ανάποδα) με 19 εκατ.
Το δεύτερο Χόμπιτ πήγε πολύ καλά και στο ελληνικό Box Office, κάνοντας μάλιστα ρεκόρ πρώτου τετραημέρου προβολής για το 2013.
Συγκεκριμένα, είναι η μοναδική ταινία του 2013 που πέτυχε πάνω από 100.000 εισιτήρια το πρώτο 4ημερο προβολής της, με αποτέλεσμα να κυριαρχήσει στο ελληνικό box office για το τετραήμερο 12-15 Δεκεμβρίου 2013.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Φαντάσματα: Ένα αφιέρωμα στον Αόρατο Κόσμο του Ελληνικού Κινηματογράφου
«Ω γλυκύ μου έαρ» ερμήνευσε η Γλυκερία και μάγεψε το Παλλάς
Πάσχα στην Αθήνα; 5 εστιατόρια για να “αποδράσεις” ακόμα κι αν είσαι στην πόλη
Ώρα για binge-watching: 5 νέες σειρές που αξίζει να δεις
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα στην τηλεόραση
Το πασχαλινό σοκολατένιο αυγό και η ιστορία του
Πασχαλινό αρνί: Συνταγές για την καλύτερη μαρινάδα από 4 κορυφαίους chef
Πάσχα στην πόλη: 5 εκκλησίες της Αθήνας με κατανυκτική ατμόσφαιρα για τον Επιτάφιο και την Ανάσταση
Τα πιο όμορφα σοκολατένια πασχαλινά αυγά και πού θα τα βρεις
Τι μας συμβουλεύει για το πασχαλινό τραπέζι ο καθηγητής Καρδιολογίας