Η Ελλάδα της Κρίσης σε 100+ Φωτογραφίες 2010-2013
Δύο Έλληνες καταξιωμένοι δημοσιογράφοι, ο Μιχάλης Τεζάρης και ο Γιάννης Κέμμος, κατέγραψαν καρέ καρέ την πιο θλιβερή περίοδο της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Το άλμπουμ με τίτλο “Η Ελλάδα της Κρίσης σε 100+ Φωτογραφίες 2010-2013” από τις εκδόσεις Στεργίου, περιλαμβάνει περισσότερες από 100 χαρακτηριστικές στιγμές από τα γεγονότα που σημάδεψαν την ελληνική οικονομία, κοινωνία και οικογένεια από την πρώτη ημέρα του Μνημονίου το 2010 μέχρι σήμερα.

Monopoli Team
10.01.2014
A
A
Το άλμπουμ συνοδεύεται από τρεις μουσικές συνθέσεις (soundtracks) που έγραψε ο Βρετανός μουσικοσυνθέτης David J. Franco, εμπνευσμένος από την ελληνική κρίση και ειδικά για αυτό το φωτογραφικό άλμπουμ.
Αποτελεί ένα ξεχωριστό δώρο ειδικά για την επόμενη γενιά, καθώς στέλνει ξεκάθαρα ένα μήνυμα: πόσο ακριβά πληρώνονται από τον απλό λαό οι λάθος πολιτικές.
Σύντομα θα κυκλοφορήσει σε έντυπη μορφή, στα ελληνικά και στα αγγλικά. Διατίθεται και μέσω amazon και σύντομα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία διεθνώς.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Πού τρώμα νηστίσιμα και νόστιμα στην Αθήνα τη Μεγάλη Εβδομάδα;
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Family Weekend: 12 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο (12-13/04)
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 12-13 Απριλίου 2025
Το ημερολόγιο ενός τρελού: Ο Στάθης Λιβαθινός σκηνοθετεί το διήγημα του Γκόγκολ στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων
Θέατρο Τέχνης: Τέσσερα νέα ελληνικά έργα και άλλες δράσεις στο πλαίσιο της «Άνοιξης ελληνικού έργου»
Σύγχυση: Έκθεση του Γιώργου Ξένου στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων
Μαζί στη Γιορτή: Το 1ο Φεστιβάλ Πολιτισμού και Αθλητισμού φέρνει κοντά πολιτισμό, αθλητισμό και ανθρώπους
Τα πασχαλινά bazaar της πόλης: Πού θα πάρουμε τα δώρα της τελευταίας στιγμής