H La Brasserie προσφέρει γλυκά με βάση τη στέβια
Μεγάλη επιτυχία έχει σημειώσει η ένταξη γλυκών παρασκευών με στέβια στο μενού της La Brasserie, που βρίσκεται στο εντυπωσιακό lobby του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ.Από τις αρχές της σεζόν, η La Brasserie προσφέρει μια σειρά γλυκών, όπως Brownies με γκανάζ σοκολάτας, Cheesecake βύσσινο, Μπαβαρουάζ με φράουλες, Mousse γιαουρτιού με σοκολάτα και cornflakes και τούρτα με mousse σοκολάτας bitter σε βάση από μπισκότα oreos, για την παρασκευή των οποίων ο executive chef του ΤΙΤΑΝΙΑ χρησιμοποίησε τη στέβια ως μοναδική πηγή γλυκαντικού, ρίχνοντας κατακόρυφα τη θερμιδική τους αξία*!
Monopoli Team
20.01.2014
Η ενθουσιώδης ανταπόκριση του κοινού σε αυτή τη «γλυκιά» πρωτοβουλία συνέβαλε στην μόνιμη ένταξη των γλυκών που βασίζονται στη στέβια στο μενού της La Brasserie.
Απολαύστε τα, με συνοδεία ελαφριών σνακ, φρεσκοστυμμένων χυμών και αρωματικού καφέ,με free refills καφέ φίλτρου με κάθε παραγγελία επιδορπίου.
Γιατί τα γλυκά Success Stories τελικά είναι και τα καλύτερα!
*Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η θερμιδική αξία των ανωτέρω γλυκών κυμαίνεται από τις 176 έως τις 282 kcal/ανά μερίδα.
Ξενοδοχείο Τιτάνια
Πανεπιστημίου 52
Τηλ. 2103326000
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Swatch Essentials: Ένα καλειδοσκόπιο must-have ρολογιών που τονώνουν τη διάθεση
Σύμφωνο Επιβίωσης, με τον Αντώνη Κρόμπα και τον Λευτέρη Ελευθερίου στο Θέατρο Παλλάς
Teeling Irish Whiskey: Μια σύγχρονη ματιά στη μεγάλη παράδοση του ιρλανδέζικου ουίσκι
Disorder, του Γιώργου Αδαμαντιάδη για 2η χρονιά στο Θέατρο Καλλιρρόης
Η τελετή απονομής των International Opera Awards 2025 για πρώτη φορά στην Λυρική
Canto General: 100 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης στο Μέγαρο – Επιπλέον ημερομηνία παράστασης
Αποκαλύφθηκαν τα πόστερ του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Η Άννα Βαγενά αφηγείται τη ζωή της μέσα από την Λουλού
Ο Αλέξανδρος Κτιστάκης επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου Club
Ο Stephen Fry στην Ελλάδα – Τιμητική εκδήλωση στο Μουσείο Ακρόπολης για τη συνεισφορά του