H La Brasserie προσφέρει γλυκά με βάση τη στέβια
Μεγάλη επιτυχία έχει σημειώσει η ένταξη γλυκών παρασκευών με στέβια στο μενού της La Brasserie, που βρίσκεται στο εντυπωσιακό lobby του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ.Από τις αρχές της σεζόν, η La Brasserie προσφέρει μια σειρά γλυκών, όπως Brownies με γκανάζ σοκολάτας, Cheesecake βύσσινο, Μπαβαρουάζ με φράουλες, Mousse γιαουρτιού με σοκολάτα και cornflakes και τούρτα με mousse σοκολάτας bitter σε βάση από μπισκότα oreos, για την παρασκευή των οποίων ο executive chef του ΤΙΤΑΝΙΑ χρησιμοποίησε τη στέβια ως μοναδική πηγή γλυκαντικού, ρίχνοντας κατακόρυφα τη θερμιδική τους αξία*!
Monopoli Team
20.01.2014
Η ενθουσιώδης ανταπόκριση του κοινού σε αυτή τη «γλυκιά» πρωτοβουλία συνέβαλε στην μόνιμη ένταξη των γλυκών που βασίζονται στη στέβια στο μενού της La Brasserie.
Απολαύστε τα, με συνοδεία ελαφριών σνακ, φρεσκοστυμμένων χυμών και αρωματικού καφέ,με free refills καφέ φίλτρου με κάθε παραγγελία επιδορπίου.
Γιατί τα γλυκά Success Stories τελικά είναι και τα καλύτερα!
*Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η θερμιδική αξία των ανωτέρω γλυκών κυμαίνεται από τις 176 έως τις 282 kcal/ανά μερίδα.
Ξενοδοχείο Τιτάνια
Πανεπιστημίου 52
Τηλ. 2103326000
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Blue Xmas: Τελικά αυτή η “μαγεία των γιορτών” είναι ίδια για όλους;
Babygirl: Στο πιο ερωτικό θρίλερ της χρονιάς η Halina Reijn εξερευνά τη γυναικεία σεξουαλικότητα
George Michael: Το pop είδωλο που άλλαξε για πάντα τα Χριστούγεννα
Χριστούγεννα: Τρώμε χωρίς τύψεις, αλλά όχι χωρίς αύριο!
Το Velocity Warehouse φέρνει τους Nico Moreno, Alignment & Øtta για μια underground techno βραδιά
Μέγαρο: Μουσικές στην «Αυλή του Βασιλιά Ήλιου» με την Καμεράτα και τον Γιώργο Πέτρου
Οι Swingin’ Cats έρχονται με γιορτινή διάθεση στο Gazarte
Γρήγοροι και εύκολοι κουραμπιέδες χωρίς μίξερ
Η Big Band του Δήμου Αθηναίων με την Veronica Mortensen και τον Niels HP στο Θέατρο Ολύμπια
Καπούτ, του Άλντο Νικολάι στο Θέατρο Αλκμήνη