Πέφτει η αυλαία για τη “Φλαντρώ” και τη “Γειτονιά των αγγέλων”
Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται ο κύκλος των παραστάσεων για τη «Γειτονιά των αγγέλων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη που παρουσιάζεται στο Θέατρο REX- Σκηνή “Μαρίκα Κοτοπούλη». Επίσης την ίδια ημερομηνία τελειώνουν και οι επιπλέον παραστάσεις για τη «Φλαντρώ» του Παντελή Χορν, στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος»

A
A
Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται ο κύκλος των παραστάσεων για τη «Γειτονιά των αγγέλων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη που παρουσιάζεται στο Θέατρο REX- Σκηνή “Μαρίκα Κοτοπούλη».
Επίσης την ίδια ημερομηνία τελειώνουν και οι επιπλέον παραστάσεις για τη «Φλαντρώ» του Παντελή Χορν, στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Φαντάσματα: Ένα αφιέρωμα στον Αόρατο Κόσμο του Ελληνικού Κινηματογράφου
«Ω γλυκύ μου έαρ» ερμήνευσε η Γλυκερία και μάγεψε το Παλλάς
Πάσχα στην Αθήνα; 5 εστιατόρια για να “αποδράσεις” ακόμα κι αν είσαι στην πόλη
Ώρα για binge-watching: 5 νέες σειρές που αξίζει να δεις
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα στην τηλεόραση
Το πασχαλινό σοκολατένιο αυγό και η ιστορία του
Πασχαλινό αρνί: Συνταγές για την καλύτερη μαρινάδα από 4 κορυφαίους chef
Πάσχα στην πόλη: 5 εκκλησίες της Αθήνας με κατανυκτική ατμόσφαιρα για τον Επιτάφιο και την Ανάσταση
Τα πιο όμορφα σοκολατένια πασχαλινά αυγά και πού θα τα βρεις
Τι μας συμβουλεύει για το πασχαλινό τραπέζι ο καθηγητής Καρδιολογίας