Adagio- Μουσικές για τις ημέρες του Πάσχα στο Μέγαρο Μουσικής
Μουσικές συναυλίες αφιερωμένες στις ημέρες του Πάσχα θα περιλαμβάνει η σειρά εκδηλώσεων “Adagio-Μουσικές για τις ημέρες του Πάσχα” στο Μέγαρο Μουσικής.

A
A
-Το Σάββατο 12 Απριλίου η Ουρανία Γκάσιου θα δώσει ρεσιτάλ εκκλησιαστικού οργάνου στις 20:30 με έργα του Μπαχ και άλλων συνθετών.
-Ο Μπαχ έχει την τιμητική του και τη Μεγάλη Δευτέρα (14 Απριλίου) με τα Κατά Ιωάννην Πάθη στις 20:30. Το έργο θα παρουσιαστεί σε αυθεντική εκδοχή με την Καμεράτα σε όργανα εποχής και με οκταμελή χορωδία δωματίου.
-Τη Μεγάλη Τρίτη, 15 Απριλίου, η υμνωδία του Πάσχα συναντά τον Επιτάφιο του Μίκη Θεοδωράκη με τη φωνή της Νεκταρίας Κουρεντζή, στις 20:30.
-Τη Μεγάλη Τετάρτη, 16 Απριλίου, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών Χορωδία Münchner MotettenChor ερμηνεύει το έργο του Johannes Brahms “Ένα γερμανικό ρέκβιεμ, για σολίστ, χορωδία και ορχήστρα, έργο 45”.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Bella Ciao#23: Το τρίγωνο του θανάτου
Αλκίνοος Ιωαννίδης: «Η τραγωδία των Τεμπών είναι ξεκάθαρα έγκλημα. Ξεχείλισε το ποτήρι»
Πανελλήνιες 2025: Κινητό τηλέφωνο και διάβασμα – «Φίλος ή εχθρός»;
Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας – Ποιες είναι και τι δεν επιτρέπεται
Γιαγιάδες: Η παράσταση του Γιώργου Καλογερόπουλου επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Vamvakou Revival: Απρίλιος με άρωμα Πασχαλιάς στη Βαμβακού
Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός
Stella Bossi: Από το KitKat στα decks του Oddity
Έκθεση «εκ του λάμπω – Τα Λαμπριάτικα» στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο
Kino Athens: Ανοιχτό κάλεσμα υποβολής ταινιών για το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου της Αθήνας