Adagio- Μουσικές για τις ημέρες του Πάσχα στο Μέγαρο Μουσικής
Μουσικές συναυλίες αφιερωμένες στις ημέρες του Πάσχα θα περιλαμβάνει η σειρά εκδηλώσεων “Adagio-Μουσικές για τις ημέρες του Πάσχα” στο Μέγαρο Μουσικής.

A
A
-Το Σάββατο 12 Απριλίου η Ουρανία Γκάσιου θα δώσει ρεσιτάλ εκκλησιαστικού οργάνου στις 20:30 με έργα του Μπαχ και άλλων συνθετών.
-Ο Μπαχ έχει την τιμητική του και τη Μεγάλη Δευτέρα (14 Απριλίου) με τα Κατά Ιωάννην Πάθη στις 20:30. Το έργο θα παρουσιαστεί σε αυθεντική εκδοχή με την Καμεράτα σε όργανα εποχής και με οκταμελή χορωδία δωματίου.
-Τη Μεγάλη Τρίτη, 15 Απριλίου, η υμνωδία του Πάσχα συναντά τον Επιτάφιο του Μίκη Θεοδωράκη με τη φωνή της Νεκταρίας Κουρεντζή, στις 20:30.
-Τη Μεγάλη Τετάρτη, 16 Απριλίου, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών Χορωδία Münchner MotettenChor ερμηνεύει το έργο του Johannes Brahms “Ένα γερμανικό ρέκβιεμ, για σολίστ, χορωδία και ορχήστρα, έργο 45”.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Στο Fuzz οι Hooverphonic μάς χάρισαν την πιο μαγική αναδρομή της καριέρας τους
Hot or Not #163: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Φαντάσματα: Ένα αφιέρωμα στον Αόρατο Κόσμο του Ελληνικού Κινηματογράφου
«Ω γλυκύ μου έαρ» ερμήνευσε η Γλυκερία και μάγεψε το Παλλάς
Πάσχα στην Αθήνα; 5 εστιατόρια για να “αποδράσεις” ακόμα κι αν είσαι στην πόλη
Ώρα για binge-watching: 5 νέες σειρές που αξίζει να δεις
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα στην τηλεόραση
Το πασχαλινό σοκολατένιο αυγό και η ιστορία του
Πασχαλινό αρνί: Συνταγές για την καλύτερη μαρινάδα από 4 κορυφαίους chef
Πάσχα στην πόλη: 5 εκκλησίες της Αθήνας με κατανυκτική ατμόσφαιρα για τον Επιτάφιο και την Ανάσταση