Φεστιβάλ θεατρικού ντουέτου για νέους δημιουργούς στο Τσάι στη Σαχάρα
Το Τσάι στη Σαχάρα διοργανώνει από 6 έως 15 Ιουνίου, φεστιβάλ θεατρικών ντουέτων για νέους δημιουργούς, συγγραφείς, σκηνοθέτες, ηθοποιούς, μουσικούς, με τίτλο “Ο έρωτας είναι παιχνίδι για δύο.”

A
A
Το έργο μπορεί να είναι πρωτότυπο ή κάποιο έργο απ το παγκόσμιο ρεπερτόριο με θεματική του οποιασδήποτε μορφής ερωτική σχέση, ορθόδοξη ή ανορθόδοξη. Απαραίτητη προϋπόθεση η συμμετοχή δύο και μόνο καλλιτεχνών επι σκηνής. Η επιτροπή (απαρτιζόμενη από 4 μέλη του ελληνικού θεάτρου) θα επιλέξει τις δύο (2) καλύτερες παραστάσεις , οι οποίες και θα παρουσιαστούν την ερχόμενη χειμερινή περίοδο στο Τσάι στη Σαχάρα.
Info
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν αίτηση συμμετοχής στο [email protected] με μια μικρή περίληψη του project που ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν καθώς και τηλέφωνο επικοινωνίας έως το Σάββατο 10 Μάιου.
Τσάι στη Σαχάρα, Λαοδικείας 18 – Ιλίσια
Τηλέφωνο: 2110120936
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Έρευνα: Μόλις το 68% των Ελλήνων ευχαριστημένο με συνθήκες στέγασης
Δήμος Αθηναίων: Σύσταση Task Force για την προστασία του ιστορικού κέντρου
Πάσχα στην Ελλάδα: Ιστορίες, έθιμα και παραδόσεις σε 11 πασχαλινούς προορισμούς
Backstage Stories με τον Δημήτρη Καπουράνη (video)
Οι παραστάσεις που επιστρέφουν μετά το Πάσχα
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τετάρτη 16 Απριλίου
Michael Kiwanuka: Ο πρωτοπόρος της σύγχρονης soul το καλοκαίρι στο Ηρώδειο
Armin Van Buuren και Boris Brejcha οι πρώτοι headliners του Primer Music Festival 2025
Πώς τα μουσεία μπορούν να συμβάλλουν στην ψυχική υγεία και ευημερία των νέων
Μ. Τρίτη: Πέντε ιστορικοί, κατανυκτικοί ναοί για να ακούσετε το Τροπάριο της Κασσιανής