MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το τραγούδι του καλοκαιριού από το Carroten: Demy ft. Mike, “Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα”!

Σε συνέχεια του Νο.1 στα ραδιοφωνικά charts, single “The Sun”, το Carroten εμπιστεύεται για άλλο ένα καλοκαίρι την Panik Records και την Demy, το απόλυτο success story της δισκογραφίας στην pop σκηνή τα τελευταία τρία χρόνια, ως το πρόσωπο που ερμηνεύει μαζί με το νέο ράπερ Mike, το φετινό Carroten Single “Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα”!

Monopoli Team

Την μουσική και την παραγωγή του Carroten Single 2014 υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους ο Νίκος Μωραΐτης, ενώ τα ραπ parts έγραψε ο Mike.

Πρόκειται για ένα hit single που θα μας κρατήσει συντροφιά τις καλοκαιρινές μας μέρες και νύχτες και θα μας παρασύρει στους ρυθμούς ενός ατελείωτου beach party.

Έκπληξη αποτελεί ότι για πρώτη φορά το Carroten Song συστήνεται στο κοινό του με ένα τραγούδι σε ελληνικούς στίχους.

Τα γυρίσματα του videoclip του single πραγματοποιήθηκαν ανοιχτά του Αργοσαρωνικού πάνω σε δυο ιστιοπλοϊκά σκάφη, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου.

carrotendemy3

Η κεντρική ιδέα περιστρέφεται γύρω από έναν ανεκπλήρωτο έρωτα, την αναζήτησή του αλλά και το ταξίδι μέχρι τον τελικό προορισμό. Όλα αυτά πάντα μέσα στο πλαίσιο της φιλίας, της παρέας και της συντροφικότητας, γιατί η καλοκαιρινή διάθεση όλων ευνοείται από το γέλιο, την μουσική, την διασκέδαση, αλλά και την σειρά αντηλιακών Carroten: Carroten Magic Tan & Protect Cream, Carroten Islands Escape Oil, Carroten Tattoo Oil και την κρέμα προσώπου Carroten CC Dream Skin.

Το τραγούδι «Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα», το οποίο “ντύνει” την τηλεοπτική και ραδιοφωνική καμπάνια του Carroten για το 2014, θα κυκλοφορήσει από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά μέσα.

Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση του single μέσα από την σελίδα του Carroten στο Facebook:
http://www.facebook.com/carroten.gr/app_292898300809249

Την Δευτέρα 12/05 στις 12 το μεσημέρι, μέσα από την σελίδα του Carroten στο Facebook, θα παρουσιαστεί αποκλειστικά το νέο videoclip, που καλωσορίζει επισήμως το καλοκαίρι!!

carroten

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά