MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
14
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΙΝΕΜΑ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ X
ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΑΙΝΙΑΣ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΑΙΝΙΑ X
100 χρόνια από τον Οδυσσέα
2073
A complete unknown
Anora
Babygirl
Captain America: Θαυμαστός καινούργιος κόσμος
Cleaner
Companion
Cure
Dog Man (μεταγλωττισμένη)
Dog Man (με υπότιτλους)
Emilia Pérez
Flow
Frank
Mi bestia
Phantasm
Presence
Seven
Sonic 3: Η ταινία (μεταγλωττισμένη)
Take a Trip
The Apprentice
The Brutalist
The Last Showgirl
The Monkey
The Substance – Το ελιξίριο της νιότης
Wicked
Όλα όσα φανταζόμαστε ως φως
Αγαπούσε τα λουλούδια περισσότερο
Αληθινός πόνος
Ανοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνας… και Ανοιξη
Αρκάντια
Βαϊάνα 2 (μεταγλωττισμένη)
Βιτόρια
Για τη μικρή Σάμα
Γουλιέλμος Τέλλος
Γουόλ-Υ (μεταγλωττισμένο)
Είμαι ακόμη εδώ
Η Επίθεση των Τιτάνων: Η τελευταία επίθεση (μεταγλωττισμένη)
Η Τζούλι μένει σιωπηλή
Η άγνωστη κυρία
Η επίθεση των Τιτάνων: Η τελευταία επίθεση (με υπότιτλους)
Η επιστροφή
Η θυσία
Η κληρονόμος των μυστικών
Η λευκή κορδέλα
Η ληστεία του αιώνα 2
Η νέα χρονιά που δεν ήρθε ποτέ
Η σιωπή των Άλλων
Θεώρημα
Θολός βυθός
Καμία άλλη γη
Κλέφτης ποδηλάτων
Κλεμμένη ομορφία
Κονκλάβιο
Κρυμμένος
Κυνήγι
Λενάκι, δυο φωτιές και δυο κατάρες
Λούλα LeBlanc
Μαίρη, Μαριάννα, Μαρία – Tα άγνωστα ελληνικά χρόνια της Κάλλας
Μετέωρο και Σκιά
Μια νύχτα με τα ζωόμπι (μεταγλωττισμένη)
Μια ξαφνική ματιά σε βαθύτερα πράγματα
Μουφάσα: Ο βασιλιάς των λιονταριών (μεταγλωττισμένη)
Μπάρι Λίντον
Μυστικό δίκτυο
Νοσφεράτου
Ο Γιός Του Σαούλ
Ο Πάντινγκτον στο Περού (μεταγλωττισμένη)
Οι τσιγγάνοι πεθαίνουν από αγάπη
Ο κανόνας του παιχνιδιού
Ο κόκκινος δάσκαλος
Πέρασμα
Παράξενα παιχνίδια
Σκυλάκια στην όπερα (μεταγλωττισμένη)
Στην υπεράσπιση μιας πίστης
Τελευταία ανάσα
Τελευταία πνοή
Τετράποδες αποστολές (μεταγλωττισμένη)
Τη νύχτα που δεν γνωρίζαμε τίποτα
Το αγαπημένο μου γλυκό
Το ατίθασο ρομπότ (μεταγλωττισμένη)
Το διπλανό δωμάτιο
Το κορίτσι με τη βελόνα
Το νησί της Αφροδίτης
Το πιο πολύτιμο φορτίο
Τρελή από έρωτα Μπρίτζετ Τζόουνς: Η επιστροφή
Υπάρχω

Τι να περιμένουμε απ’τον 5ο Κύκλο του Game of Thrones

Τέλειωσε ο 4ος Κύκλος και τώρα οι φαν του Game of Thrones το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι υπομονή μέχρι τα επόμενα 10 επεισόδια, που θα έρθουν του χρόνου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι David Benioff και D.B. Weiss οι δημιουργοί της σούπερ επιτυχίας άνοιξαν τα χαρτιάς τους για το τι σκοπεύουν να κάνουν στην Ε σεζόν. Τα επόμενα 10 επεισόδια θα προέλθουν από τα μυθιστορήματα “A Feast for Crows” και “A Dance with Dragons”, που είναι το 4ο και το 5ο βιβλίο του George R.R. Martin από τη σειρά “Song of Ice and Fire”. Τα γεγονότα και των δύο βιβλίων διαδραματίζονται την ίδια περίοδο, αλλά με διαφορετικούς χαρακτήρες. 

Οι Benioff και Weiss αποκαλύπτουν: “Με το που τελειώσαμε τον Γ κύκλο, είχαμε αγωνία για την Δ σεζόν. Περιμέναμε για τόσο καιρό τον “Ματωμένο γάμο” που μόλις τον γυρίσαμε, φοβόμασταν πως μετά από αυτό οτιδήποτε άλλο θα φαινόταν σαν αντί-κορύφωση.”  Ξεπέρασαν την αγωνία τους όταν έκατσαν κι έγραψαν τα επεισόδια του Δ Κύκλου κι όταν είδαν το τελικό μοντάζ, που τους ενθουσίασε.

Για την Ε σεζόν, επίσης, τονίζουν ότι  έχουν ήδη οργανώσει το τι θα δείξει κάθε επεισόδιο. Και νιώθουν αισιόδοξοι ότι θα είναι η καλύτερη σεζόν μέχρι σήμερα.

Για τη σχέση τους με τον συγγραφέα λένε ότι είναι διαρκώς σε επικοινωνία μαζί του. “Τα βιβλία του είναι το προσχέδιο για τον κόσμο που χτίζουμε”. Ωστόσο, διευκρινίζουν ότι το show κινείται με τους δικούς του όρους και συνεχίζει να εξελίσσεται.

Οι δύο δημιουργοί επιβεβαίωσαν διαρροές στον Τύπο, που έλεγαν ότι στον Ε Κύκλο θα ασχοληθούν με την ιστορία του Ντορν (την πατρίδα της “Οχιάς” ή Oberyn Martell) και ότι τα γυρίσματα αυτά θα γίνουν στην Ισπανία. “Ποιός δεν θα ήθελε να βρίσκεται στο Ντορν; Έχουν αξιοθαύμαστες αξίες και προτεραιότητες. Και έχετε δει το κοστούμι του Oberyn;”

Οι δυο τους μίλησαν ακόμα για τον Littlefinger και τον Varys. “Ο Littlefinger ήταν ανοιχτός σε πολύ λίγους ανθρώπους για το τι θέλει: To Varys, τη Sansa, μερικές πόρνες, εμάς. Θέλει τα πάντα. Θέλει να κάτσει στο θρόνο… Οτιδήποτε κάνει με κάποιον τρόπο αποβλέπει σε αυτόν τον στόχο. Όσο για τον Varys… Ισχυρίζεται ότι το κύριο ενδιαφέρον του είναι η προσωπική του σωτηρία. Με το τέλος όμως του Δ κύκλου, οι πράξεις του δείχνουν το αντίθετο. Καταστρέφει ό,τι έχτισε για τον εαυτό του στο King’s Landing, για να σώσει τη ζωή του Tyrion. Το τι θα ακολουθήσει θα γίνει φανερό στον Ε κύκλο.”

Τα στοιχεία φαντασίας της σειράς μάλλον δεν πρόκειται να μειωθούν στα επεισόδια που έρχονται. “Οι χαρακτήρες θα είναι πάντα στο επίκεντρο. Οι σκηνές που μας ενθουσιάζουν περισσότερο είναι συχνά αυτές, στις οποίες συμμετέχουν δύο άνθρωποι σε ένα δωμάτιο. Όμως… Οι White Walkers δεν πρόκειται να πάνε πουθενά. Οι δράκοι δεν θα μικρύνουν. Η Melisandre θα συνεχίσει τα μαγικά της και οι γίγαντες είναι πιο τσαντισμένοι από ποτέ… Η φαντασία δεν φεύγει. Είναι ένα σίριαλ του φανταστικού.”

Πηγή: BusinessInsider

Περισσότερα από CINEMA