Η Shakira θα τραγουδήσει στην τελετή λήξης του Μουντιάλ
Η Κολομβιανή σταρ της μουσικής Shakira θα τραγουδήσει πριν τον μεγάλο τελικό, που θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Μαρακανά της Βραζιλίας την Κυριακή 13 Ιουλίου.

A
A
Η Shakira θα τραγουδήσει το τραγούδι του Μουντιάλ “La la la (Brazil 2014)” σε δίδυμο με τον σταρ της Βραζιλίας Carlinhos Brown στο στάδιο Μαρακανά, πριν το ματς του τελικού.
“Έχω μία πολύπλοκη σχέση με το ποδόσφαιρο για προφανείς λόγους” δήλωσε η Shakira, αναφερόμενη στην σχέση της με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Gerard Pique, με τον οποίο έχει ένα γιο.
Στην τελετή λήξης θα τραγουδήσουν ακόμα ο Santana, η Ivete Sangalo και οι Wyclef Jean και Alexandre Pires.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου με την ελληνική λογοτεχνία στα καλύτερά της: 4 προτάσεις από τις εκδόσεις Κείμενα
Γιώργος Χατζηνάσιος και Στέφανος Κορκολής “πάλι μαζί” στο VOX
Ο σπουδαίος Youssou N’Dour για μία συναυλία στο Ηρώδειο
«Between»: Η Καλλιόπη Μητροπούλου παρουσιάζει το πρώτο της solo album
Σπάει ρεκόρ ο ΛΕΞ: Sold out σε λιγότερο από 24 ώρες το live στο ΟΑΚΑ
Σφράγισαν λάθος σπίτι μετά τον θάνατο της Καίτης Γκρέυ
Μείωση ύλης, επαγγελματικός προσανατολισμός και η ΑΙ στην εκπαίδευση
Σπύρος Γραμμένος Τρίο στον Σταυρό του Νότου Club
Η Μαρίνα Σάττι είναι mother και το ξέρει – Ακούσαμε τα 10 τραγούδια φωτιά του Pop Too
Andy Warhol: Δημαρχείο στην Ολλανδία πέταξε στα σκουπίδια σπάνιο έργο του