Ηχογραφούν νέο άλμπουμ οι Radiohead
Επιστρέφουν στα στούντιο οι Radiohead από το Σεπτέμβριο. Οι βρετανοί ροκ μουσικοί θα ξεκινήσουν την ηχογράφηση του νέου τους άλμπουμ.

A
A
Από το 2011, που η μπάντα κυκλοφόρησε τον τελευταίο της δίσκο, ο Thom Yorke έβγαλε το “Amok” με το γκρουπ του Atoms for Peace. Ο Jonny Greenwood δουλεύει και στα soundtrack ταινιών. Το έκτο του soundtrack θα ντύσει μουσικά την ταινία “Inherent Vice” με τη Reese Witherspoon και τον Joaquim Phoenix, που θα κυκλοφορήσει στο τέλος του έτους.
Όπως αποκάλυψε ο Jonny Greenwood, οι Radiohead θα ξεκινήσουν να παίζουν, να κάνουν πρόβες και να ηχογραφούν από το Σεπτέμβριο. Η μπάντα έχει κυκλοφορήσει 8 άλμπουμ από το 1993. Η μεγαλύτερη τους επιτυχία ήταν το “OK Computer” που πούλησε πάνω από 2 εκατ. δίσκους στις ΗΠΑ κι έγινε 5 φορές πλατινένιο στην Αγγλία.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Yes I Can: Ο Νικόλας Κονταξής μετατρέπει το Παναθηναϊκό Στάδιο σε έναν ζωντανό καμβά σύγχρονης τέχνης
Όταν η Τεχνητή Νοημοσύνη σκοτώνει τον Φάουστ: Μια lecture performance των Theo Dirix και Elke Robersscheuten στο Τρένο στο Ρουφ
Το “Μουφάσα: Ο Βασιλιάς των Λιονταριών” έρχεται στο Disney+
Ήταν η κακιά η (X)ώρα: Μια παράσταση θεάτρου ντοκιμαντέρ για τα Τέμπη στο Θέατρο 104
Chrome Hearts: Tamta x Saske ενώνουν δυνάμεις για το πρώτο ανατρεπτικό single του “The Heroine”
Για μια ζωή, των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα στο Θέατρο Κολοσσαίον
27o ΦΝΘ: Στο «Bugboy» του Λουκά Παλαιοκρασά το φετινό Onassis Film Award
Ο Σπύρος Γραμμένος στον Σταυρό του Νότου Club
Ο πεθαμένος και η ανάσταση: Η νέα όπερα του Ν. Τζώρτζη πάνω στο πεζογράφημα του Ν. Γ. Πεντζίκη στην Λυρική
H Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Κύτταρο