MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
25
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ένα trailer που κόβει την ανάσα για το διαστημικό “Interstellar” του Nolan

Ο Christopher Nolan είναι πια 44 ετών. Τα περισσότερα παιδιά της γενιάς του μεγάλωσαν θέλοντας να γίνουν αστροναύτες. Κι όταν ήταν μικρός, πήγε με τον πατέρα του σε μια κινηματογραφική αίθουσα, για να δουν μαζί την ταινία σταθμό “2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος” σε σκηνοθεσία του Stanley Kubrick.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Κι επειδή η εμπειρία εκείνη τον είχε σημαδέψει, θέλει να προσφέρει στους σημερινούς πιτσιρικάδες μια αντίστοιχη εμπειρία, με “αξιοθαύμαστες και γεμάτες φαντασία εικόνες”. Ο σκηνοθέτης εδώ και καιρό ετοιμάζει το νέο του έργο, το οποίο θα είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας με τον τίτλο Interstellar (το οποίο μεταφράζεται ως “Διαστρικό” ή “Μεταξύ των Άστρων”)

Σύμφωνα με την υπόθεση της ταινίας, μια σκουληκότρυπα ανακαλύφθηκε πρόσφατα. Σκουληκότρυπα  ή γέφυρα Einstein–Rosen στη Φυσική είναι μια υποθετική τοπολογική ιδιότητα του χωρόχρονου που σχηματίζει ένα τούνελ που συνδέει δύο απομακρυσμένα σημεία του. Θα μπορούσε να αποτελεί ένα “κόψιμο δρόμου” διαμέσω του χωρόχρονου. Αυτή τη νέα σκουληκότρυπα, λοιπόν, μία ομάδα εξερευνητών του διαστήματος τη χρησιμοποιεί, για να υπερβεί τους περιορισμούς του ανθρώπου στα διαστημικά ταξίδια και να διασχίσει τις αχανείς αποστάσεις σε ένα ταξίδι μεταξύ των άστρων. 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο βραβευμένος φέτος με Όσκαρ Matthew McConaughey, η Anne Hathaway, η Jessica Chastain, ο (συνήθης ύποπτος σε ταινίες του Nolan) Michael Caine κ.α. Η ταινία θα βγει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 6 Νοεμβρίου

Μία πρόγευση των άκρως θεαματικών διαστημικών του εικόνων μπορούμε να πάρουμε από το συναρπαστικό trailer που κυκλοφόρησε:

Περισσότερα από Cine News