Γνωρίστε από κοντά νέους και μικρούς έλληνες παραγωγούς κρασιού, μυηθείτε στα αρώματα του κρασιού και απολαύστε ένα υπέροχο μενού 4 πιάτων που έχει εμπνευστεί για τις βραδιές ο executive chef του εστιατορίου Στράτος Καλαθάκης.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η γνωστή Dj και ραδιοφωνική παραγωγός Χριστίνα Γιαννοπούλου θα δημιουργεί μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα συνδυάζοντας τις γαστρονομικές και οινικές σας επιλογές με τους κατάλληλους ήχους, ανεβάζοντας τον ρυθμό όσο η γευστική ένταση του προσφερόμενου κρασιού θα δυναμώνει.
Η τιμή του μενού είναι €42 κατ’άτομο με τη συνοδεία κρασιού.
Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου φιλοξενούνται:
-ΚΤΗΜΑ ΜΟΥΣΩΝ με τα κρασιά «Χρυσόλιθος» και «Μούχταρο»
-ΚΤΗΜΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ- Δράμα με τα κρασιά «Λευκή Πύλη» και «Κόκκινη Πύλη»
Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου φιλοξενούνται:
-ΚΤΗΜΑ ΠΟΤΣΙΟΣ – Αμφιλοχία με τα κρασιά «Πότσιος Ασύρτικο» και « Πότσιος Cabernet» Sauvignon
-ΚΤΗΜΑ ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ με τα κρασιά «Μοσχούδι Ασύρτικο» και «Τouriga National»
MENU:
- Δροσερή σαλάτα εποχής με μελισσόχορτο, μυρώνια και τσιπς παρμεζάνας
- Ταλαγάνι σχάρας με εσκαλόπ ντομάτας και κονφί πορτοκαλιού
- Φιλέτο μοσχαρίσιο σερβιρισμένο με σάλτσα μαύρου πιπεριού γκλασαρισμένα καροτάκια, πράσινα σπαράγγια και γκατό πατάτας
- Μους από μαύρη σοκολάτα 62% με αφρό αμυγδάλου & τρίμματα φουντουκιού
Ώρες λειτουργίας εστιατορίου: 19.30-00.30
Πληροφορίες και κρατήσεις στο 210 8902000, 210 8901727
Astir Palace Resort: Aπόλλωνος 40, Βουλιαγμένη