Εξερευνώντας τις ομορφιές του Καυκάσου με ποδήλατο!
Ο Ράφαλ και η Αλεξάνδρα αποφάσισαν να αφήσουν τις μεγάλες πόλεις και την άνεση της πόλης για να συνεχίσουν για το τελευταίο τους ταξίδι των διακοπών στον Καύκασο της Γεωργία.

A
A
Αυτή η χώρα, το σύνορο της Ασίας και της Ευρώπης, κάποτε συνόρευε με το Βυζάντιο και από τον 11ο αιώνα αποτέλεσε ένα ενιαίο βασίλειο.
Το ζευγάρι ξεκίνησε από το Svaneti, μια από τις ομορφότερες ορεινές περιοχές της Γεωργίας. Πάνω στα ποδήλατά τους διέσχισαν τις ορεινές περιοχές της χώρας αποφεύγοντας τις πόλεις. Μάλιστα, επισκέφτηκαν ακόμα και το Ushguli, το ψηλότερο κατοικήσιμο χωριό της Ευρωπαϊκής Ηπείρου.
Ο Ράφαλ είναι φωτογράφος και τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τα ταξίδια. Μαζί με την σύντροφό του, Αλεξάνδρα, εξερεύνησαν τον Καύκασο της Γεωργίας με τα ποδήλατά τους.

















A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Τα βραβεία του 27ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Πνευμονική Αρτηριακή Υπέρταση: Αλλαγές στον θεραπευτικό αλγόριθμο προτείνουν Έλληνες επιστήμονες
Ευρωπαϊκός κανονισμός για τα κρίσιμα φάρμακα: Bασικός πυλώνας η Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία
Κατερίνα Γιαννοπούλου, ποια ήταν η Ευρώπη που προφήτευσε ο Βέρνερ Σβαμπ;
«Women in Surgery» – Μια ημερίδα – ορόσημο για την Ισότητα των φύλων στις χειρουργικές ειδικότητες
Hot or Not #158: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Για τον Μίλτο Παύλου, το νόημα κρύβεται στη σύνδεση με τους ανθρώπους – απέναντι στο μίσος και τη μισανθρωπία
Η Τάμτα, στο show της Balenciaga, στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι
«Μαμά στα κρυφά»: Η γεύση που πήραμε από τα πρώτα επεισόδια της νέας ρομαντικής κομεντί της ΕΡΤ
Αυτό το Σαββατοκύριακο πάμε Πειραιά – 5 must visit μαγαζιά για όλες τις ώρες