Jazz διαδρομές στις γειτονιές της πόλης με ελεύθερη είσοδο!
Με μελωδίες μεγάλων ελλήνων συνθετών, αλλά και τζαζ ρυθμούς θα πλημμυρίσουν οι γειτονιές της πόλης από το Σάββατο 5 έως την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου μέσα από τις Μουσικές διαδρομές στις γειτονιές της πόλης, με τις οποίες ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων έχει μετατρέψει όλο το καλοκαίρι διάφορες γωνιές της πόλης σε μικρές μουσικές σκηνές.

A
A
Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής, υπό τη μουσική διεύθυνση του Χρήστου Χαλκιά και με ερμηνευτές τους Δώρα Λουίζου και Μανώλη Σκουλά, συναντά το κοινό του το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις 8.30μ.μ. στο Άλσος Προμπονά και την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου την ίδια ώρα στην πλατεία Θυμαρακίων, ενώ τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 8.30μ.μ. θα βρίσκεται στην πλατεία Αγ. Δημητρίου στους Αμπελόκηπους.
Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στις 8μ.μ. η Big Band του Οργανισμού υποδέχεται τους φίλους της τζαζ στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη σε μία μοναδική συναυλία.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 210 52 84 800
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Michael Kiwanuka: Ο πρωτοπόρος της σύγχρονης soul το καλοκαίρι στο Ηρώδειο
Armin Van Buuren και Boris Brejcha οι πρώτοι headliners του Primer Music Festival 2025
Πώς τα μουσεία μπορούν να συμβάλλουν στην ψυχική υγεία και ευημερία των νέων
Μ. Τρίτη: Πέντε ιστορικοί, κατανυκτικοί ναοί για να ακούσετε το Τροπάριο της Κασσιανής
Γράμμα στον Πατέρα, του Φραντς Κάφκα από την ομάδα Αbnormal στο H.ug
Mondus Vivendi ή Πώς να ζήσουμε, του Αντώνη Διαμαντή στο Θέατρο Ρεκτιφιέ
Ιδέες και περιστατικά: Αναδρομική έκθεση του Μπάμπη Ρετζεπόπουλου στην Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων
«Για λόγους δημόσιας τάξης», απαγορεύονται οι συναυλίες στα Εξάρχεια
Η Σκύλα, του Georges de la Fouchardiere στο Θέατρο Αλκμήνη
Η κίτρινη ταπετσαρία, της Σάρλοτ Πέρκινς Γκίλμαν στο Θέατρο Αλκμήνη