Η Χάρις Αλεξίου ανεβαίνει στην θεατρική σκηνή
Η Χάρις Αλεξίου ετοιμάζει κάτι εντελώς διαφορετικό για τη νέα χρονιά!
![](https://www.monopoli.gr/wp-content/uploads/2016/01/k2_items_cache_8cd4ce3198ef25c74bf8069b7f511d99_XL.jpg)
Monopoli Team
19.01.2016
Η σπουδαία καλλιτέχνης ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει από 19 Φεβρουαρίου σε μία μουσική παράσταση, ερμηνεύοντας τραγούδια της και διαβάζοντας δικά της κείμενα, στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου.
Την επιμέλεια της παράστασης ανέλαβε ο ηθοποιός Γιώργος Νανούρης, φτιάχνοντας ένα χειρόγραφο με το οποίο η Χάρις Αλεξίου θα τα ξαναζήσει όλα απ’ την αρχή!
Εικόνες, μνήμες, λόγια που δεν έχουν ειπωθεί, στιγμές μιας ζωής, φυλαγμένα γράμματα, σημειώματα, όνειρα, εφιάλτες, προηγούμενες ζωές, έρωτες, χαμόγελα, συναυλίες, ταξίδια, οι άντρες, τα τραγούδια, ο πατέρας, η λύτρωση, τα θέλω, τα πρέπει, η γλύκα, το γέλιο, η μνήμη, το χώμα, η χαρά, το σώμα, η ψυχή, το μυαλό, η φωνή.
![xeirografo aleksiou theatro basilakou](https://www.monopoli.gr/wp-content/uploads/2016/01/images_Monopoli_xeirografo_aleksiou_theatro_basilakou.jpg)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Εκπνέοντας τo στρες: Εύκολες ασκήσεις αναπνοής για παιδιά και εφήβους
Galentine’s day: Η ημέρα πριν τον Άγιο Βαλεντίνο έχει τη δική της γιορτή
Από έρωτα πεθαίνουν τα κλαριά: Ο Γιάννης Γλέζος στο Θέατρο Άλσος
Το Θέατρο Πορεία φέρνει στο σπίτι μας αγαπημένες θεατρικές παραστάσεις
Nolita: Μοναδική ιταλική all-day εμπειρία στο Νέο Ψυχικό
Παύλος Παυλίδης, Κ. Βήτα, Super Stereo στο Release Athens 2025
10 Urban Roof Restaurant-Bar: η παραδοσιακή κουζίνα στη γκουρμέ εκδοχή της
Σιγή, Φωνή, Αντήχηση: Ομαδική έκθεση στην Chili Art Gallery
Aσκήσεις του 5λεπτου που θα σε σηκώσουν από τον καναπέ
2o ολοήμερο συνέδριο της Πρωτοβουλίας για την Ψυχική Υγεία Παιδιών & Εφήβων στο ΚΠΙΣΝ