MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Lady Gaga ως David Bowie στα Grammys 2016

Στo μεγαλύτερο μουσικό γεγονός, την τελετή απονομής των 58ων Μουσικών Βραβείων Grammy που πραγματοποιήθηκε χθες στο Staples Center του Los Angeles εμφανίστηκε η Lady Gaga καταφέρνοντας για ακόμη μια φορά να ξεχωρίσει. Έχοντας αναλάβει να παρουσιάσει στη σκήνη ένα αφιέρωμα στο θρύλο David Bowie δεν έχασε την ευκαιρία να ντυθεί ανάλογα για την περίσταση αποκαλύπτοντας για ακόμη μια φορά την εκκεντρικότητά της!

author-image Πένυ Νικολάου

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη κόκκινο χαλί με μακρυά κόκκινα μαλλιά και μια εντυπωσιακή γαλαξιακή τουαλέτα. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με τεράστιες κόκκινες πλατφόρμες!

gaga grammys

Η παρουσία της επί σκηνής ήταν ακόμα εντυπωσιακότερη αφού με τα μαλλιά της βαμμένα πορτοκαλί όπως του David Bowie στο Ziggy Stardust ένα τραγούδησε μερικά από τα σημαντικότερα κομμάτια του βρετανού καλλιτέχνη στέκοντας επάξια απέναντι στην ευθύνη που ανέλαβε. Συγκεκριμένα συνεργάστηκε με τον κιθαρίστα Nile Rodgers, ο οποίος παρήγαγε το 1983 το άλμπουμ του Bowie ‘Let’s Dance’, ώστε να εκτελέσει μια πανσπερμία 10 από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Bowie, από το ‘Space Oddity’ μέχρι το ‘Heroes’ σε συνδυασμό με θεαματικές εικόνες. Η Lady Gaga τα «έδωσε όλα» και μάλιστα χειροκροτήθηκε θερμά από τους καλεσμένους οι οποίοι αναγνώρισαν την προσπάθεια της για το δύσκολο αυτό έργο.

gaga and musicians lady gaga grammys

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια αποδίδει φόρο τιμής στον είδωλο της μουσικής αφού πρόσφατα πρόσθεσε στην ήδη εντυπωσιακή συλλογή της, ένα ταττουάζ με την προσωπογραφία του πρίγκιπα της ροκ για να τον τιμήσει! Η ίδια πόσταρε τη παρακάτω φωτογραφία στο λογαριασμό της στο snapchat.

lady gaga

Περισσότερα από Μουσικά Νέα