MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
26
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H LP στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Laura Pergolizzi, γνωστή ως LP, πρόκειται να επισκεφθεί τη χώρα μας, το φθινόπωρο για μία live εμφάνιση στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, την Παρασκευή 2 Σεμπτεμβρίου.

Monopoli Team

Η LP έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομα της με το κομμάτι που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και έχει κατακτήσει την κορυφή του ελληνικού ραδιοφωνικού airplay, “Lost On You”, από την τελευταία της προσωπική δισκογραφική δουλειά την οποία αναμένουμε στο προσεχές μέλλον.

Η ίδια είναι μια πολύ ενεργή παρουσία στο χώρο της μουσικής τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, σε βαθμό που μας έκανε να αναρωτηθούμε αν θα καταφέρει να είναι η επόμενη Sia. Όπως είπε κι ένας φίλος για το “Lost On You”, «μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα το έχουμε χορτάσει από τις πολλές επαναλήψεις και τα ρεμίξ που θα του έχουν κάνει». Ωστόσο, λίγο αφού θα έχει συμβεί αυτό –αν έχει συμβεί όντως και δεν έχουμε περιθώριο για λίγα ακόμη repeat– και ενώ θα έχουμε ανοίξει με το έτσι θέλω την αγκάλια μας στο φθινόπωρο, η LP θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση στην Ελλάδα.

Η μουσικός, παραγωγός και τραγουδίστρια θα ανέβει στη σκηνή της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων στις 2 Σεπτεμβρίου και μαζί της αναμένεται να βρεθούν και δύο ακόμη ελληνίδες τραγουδίστριες.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συναυλία, την τιμή του εισιτηρίου και τους χρόνους εμφάνισης της ίδιας και των support αναμένονται σύντομα.

Πηγή: jumpingfish.gr

Περισσότερα από Μουσικά Νέα