Οι Τσούχτρες του Don Nigro στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα
Η Μίνα Αδαμάκη και η Μαρία Κατσανδρή συναντιούνται από τις 20 Σεπτεμβρίου στη σκηνή του θεάτρου «Αγγέλων Βήμα» για να μάς ταξιδέψουν μέσα από το έργο του Αμερικανού συγγραφέα Don Nigro, “Οι Τσούχτρες”, στον κόσμο του Χόλλυγουντ, των Όσκαρ, της μοναξιάς, της υπέρβασης, της ματαιοδοξίας και της αγωνιώδους προσπάθειας για αποδοχή και επιβίωση!

A
A
Το έργο, που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, είναι εμπνευσμένο από την πραγματική σχέση της Bettie Davis και της Joan Crawford και από την ταινία τους – σταθμό “Τι απέγινε η Baby Jane;”.
Η Ρούθι και η Μίλντρεντ, δύο ηθοποιοί πριν από τη δύση της καριέρας τους, κάνουν μια ύστατη προσπάθεια να υπάρξουν στο καλλιτεχνικό στερέωμα παίζοντας ακόμη και τη ζωή τους για ένα Οσκαρ!
Μια πολύχρωμη μαύρη κωμωδία που κινείται ανάμεσα στη σάτιρα και το γκροτέσκο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
(π)ending: Μία aerial dance solo performance από τη Νατάσσα Αραμπατζή στο Θέατρο Ρεκτιφιέ
Αρκάντια: Δύο ακόμη βραβεία σε διεθνή φεστιβάλ για την ταινία του Γιώργου Ζώη
Το 3ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής ξανά στην καρδιά της Αθήνας
Ο θαυμαστός κόσμος του Somax II: Ένας συναρπαστικός διάλογος ανθρώπου και μηχανής στο Μέγαρο
Επίδομα Παιδιού: Άνοιξε η πλατφόρμα – Μέχρι τέλος Απριλίου οι αιτήσεις
Βρετανία: Υποχρεωτική η ηλεκτρονική βίζα για Ευρωπαίους ταξιδιώτες
Plastiras Lake Festival: Sold out τα early birds – Η προπώληση συνεχίζεται
ΔΕΔΔΗΕ: Ξεκινά το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης- Οι δύο ζώνες
Comicdom Junior 2025: Ένα διήμερο αφιερωμένο στoυς μικρούς φίλους των comics στην οικία της Οδού Θεοτοκοπούλου
Open House Athens 2025: 70 κτίρια ανοίγουν για δωρεάν ξεναγήσεις στην αρχιτεκτονική της Αθήνας