MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
22
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΜΑΡΤΙΝΗΣ

Oι παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις μέσα από την διαδρομή της μεταπολεμικής Αθήνας.

author-image Τάσος Τσομπανίδης

Απο το 1969 ο Χρήστος Μαρτίνης έβαλε τον πρώτο λίθο αυτής της διαδρομής στα Πατήσια παραλαμβάνοντας το ιστορικό καφενείο Σκοτίδα που λειτουργούσε από το 1908. Σήμερα, 46 χρόνια μετά, η 3η πλέον γενιά Μαρτίνη συνεχίζει να διατηρεί πεισματικά την παράδοση και την ποιότητα της αυθεντικής ελληνικής κουζίνας.

Η Κουζίνα
Εδώ δεν χωράνε “gourmet” ούτε Σέφ αφού υπάρχει προσήλωση στην κουζίνα, που λίγο ως πολύ, γνωρίσαμε από την μαμά μας.

Δοκιμάσαμε 
• Από τα ορεκτικά τους κεφτέδες ανθότυρου
• Κόκκορα γιουβέτσι
• Φρέσκια ψητή φέτα μαγιάτικου
• Μοσχάρι με μελιτζάνες με γεμάτη δεμένη γεύση
• Κοντοσούβλι και κοκορέτσι ιδανικά ψημένο

MARTINIS 6 1

Συν (+)

  • Η ποιότητα των πιάτων είναι σταθερά πάνω του μέσου όρου
  • Το φιλικό περιβάλλον και η ταχύτητα του service.
  • Η χειμερινή και η θερινή αίθουσα είναι κατάλληλες για εκδηλώσεις.


Πλην (-)

  • Η απουσία γλυκού πλήν φρούτου.
  • Η δυσκολία του πάρκινγκ.


Οι τιμές
: Από 15-18 ευρώ το άτομο με χύμα κρασί

Η επίγευση:  Μια παραδοσιακή ελληνική γευστική επιλογή, αρκετά οικονομική, σε μία ιστορική συνοικία της Αθήνας

Tάσος Τσομπανίδης

Περισσότερα από Γεύση