MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
22
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

IZAKAYA

Mια εναλλακτική ματιά στην παράδοση της ιαπωνικής κουζίνας.

author-image Τάσος Τσομπανίδης

Ο χώρος
Ένα διακοσμητικό και μουσικό fusion μοτίβο επέλεξαν οι ιδιοκτήτες, με αποτέλεσμα ο χώρος με τα minimal έπιπλα να αποκτήσει τη δική του προσωπικότητα.

Η κουζίνα
Ο σεφ Χρόνης Δαμαλάς και η ομάδα του έχοντας ως κορμό την ιαπωνική κουζίνα, τη διανθίζουν με κάποιες ευρηματικές επιλογές.

Το μενού
Πάνω από 60 πιάτα συνθέτουν το μενού, από starters και σαλάτες μέχρι κυρίως πιάτα και desserts.

Δοκιμάσαμε και συστήνουμε:
• Καρπάτσιο λαυράκι με τσία και passion fruit
• Τηγανητό καλαμάρι με μαρμελάδα, κόλιανδρο και λάιμ
• Μαύρος μπακαλιάρος με σαλάτα Miso και καπνιστή μαρμελάδα
• Καβούρι Dragon με καψαλισμένο χέλι

Τα συν (+):
Εξαιρετική ποιότητα πρώτων υλών και πλήρως επαγγελματικό service.

Tα πλην (-):
Οι τιμές, παρά το ότι είναι ανάλογες της ποιότητας, είναι απαγορευτικές για τα περισσότερα βαλάντια.

Τιμές: Για ένα πλήρες γεύμα θα χρειασθείτε περί τα 40-45 ευρώ το άτομο.

Επίγευση
Μία από τις υψηλού επιπέδου επιλογές της πόλης για την ιαπωνική κουζίνα, που αιτιολογεί τις υψηλές τιμές του.


Τάσος Τσομπανίδης

Περισσότερα από Γεύση