Πέτρες στις τσέπες του της Μαρί Τζόουνς στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
Ο Μάκης Παπαδημητρίου συν-σκηνοθετεί και συμπρωταγωνιστεί με τον Γιώργο Χρυσοστόμου στην σκοτεινή κωμωδία “Πέτρες στις τσέπες του”, που παρουσιάζεται από 19 Ιανουαρίου στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

A
A
Μια «κωμικοτραγωδία» που εκτυλίσσεται στο Κέρι της Ιρλανδίας, όπου κινηματογραφείται μια χολυγουντιανή υπερπαραγωγή. Ο Τσάρλι κι ο Τζέικ είναι δυο ντόπιοι βοηθητικοί ηθοποιοί, δηλαδή extras… δηλαδή κομπάρσοι… δηλαδή οι άνθρωποι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα… και συμμετέχουν στην ταινία. Το ίδιο και ο Σων. Που αυτοκτόνησε. Έβαλε πέτρες στις τσέπες του κι έπεσε στο νερό. Κρίμα.
Ο ψεύτικος κόσμος του Χόλυγουντ σε σύγκρουση με τη σκληρή πραγματικότητα μιας επαρχιακής πόλης, μέσα από τα μάτια 2 ανθρώπων, μέσα από τις ζωές 15 χαρακτήρων, μέσα από την απαξίωση και την καταξίωση, μέσα… μαζικής ενημέρωσης και μεταφοράς. Κρίμα.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Bella Ciao#23: Το τρίγωνο του θανάτου
Αλκίνοος Ιωαννίδης: «Η τραγωδία των Τεμπών είναι ξεκάθαρα έγκλημα. Ξεχείλισε το ποτήρι»
Πανελλήνιες 2025: Κινητό τηλέφωνο και διάβασμα – «Φίλος ή εχθρός»;
Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας – Ποιες είναι και τι δεν επιτρέπεται
Γιαγιάδες: Η παράσταση του Γιώργου Καλογερόπουλου επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Vamvakou Revival: Απρίλιος με άρωμα Πασχαλιάς στη Βαμβακού
Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός
Stella Bossi: Από το KitKat στα decks του Oddity
Έκθεση «εκ του λάμπω – Τα Λαμπριάτικα» στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο
Kino Athens: Ανοιχτό κάλεσμα υποβολής ταινιών για το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου της Αθήνας