MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
22
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΑΙΟΛΟΥ 68

Ο καταξιωμένος δημιουργός του «Ψάριστον» Βασίλης Ακρίβος μαζί με τον Άγγελο Φραντζή και τον οινολόγο Γιώργο Τάναρη εμπνεύστηκαν από το ευρηματικό must μαγαζί θαλασσινών του Νέου Ηρακλείου και δημιούργησαν μία ζεστή και νεωτερίστικη γωνιά στο κέντρο της Αθήνας.

author-image Τάσος Τσομπανίδης

Ο χώρος
Το μοντέρνο design ελκύει εξίσου παλαιότερες και νεότερες γενιές. Ξεχωρίσαμε το εξαιρετικής λεπτής γραμμής μπαρ σαν τεχνοτροπία και επιλογές ποτών, που ανήκει στον Γιώργο Τάναρη. Επίσης τα φωτιστικά μαρτυρούν την θαλασσινή αύρα του μαγαζιού, καθώς απλώνονται στην οροφή σε σχήμα κοχυλιών δημιουργώντας μία ισορροπημένη σύνθεση.

Το μενού
Από την λειτουργική κουζίνα ξεδιπλώνεται ένα αρκετά πλούσιο μενού με αρκετές ιδιαιτερότητες.

Κλασσικά ορεκτικά
Φάβα Σαντορίνης, Καβουροσαλάτα, Χταποδοσαλάτα

Καπνιστά θαλασσινά 
Σκουμπρί, Τόνος, Παστουρμάς θαλάσσης και Σολομός sashimi

Κλασσικά ψαρικά και μαλάκια 
Αχινός, Γυαλιστερές, Στρείδια, Καραβιδόψυχα και Μπουγιαμπέσα

Οι τιμές, σε κυρίως πιάτα κυμαίνονται από 7 έως 15 ευρώ εκτός από τα φρέσκα ψάρια που θα τα πληρώσεις γύρω στα 40 ευρώ.

aiolou 68 estiatorio psarika 2

Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε

Φρέσκα ψάρια 
Κουτσομούρες
Μπακαλιαράκια
Σαλάχι
Γαρίδες Μίμτσι

Κρεατικά με θαλασσινά
Φαφαλίνες με όστρακα
Συκώτι με γαρίδες
Μπιφτέκια Black Angus με καπνιστό χέλι

aiolou 68 estiatorio psarika 3

Τα Συν (+)

• Ενας συνδυασμός ποιοτικής και πρωτότυπης θαλασσινής και όχι μόνον διατροφής, με καλό service.

Τα Πλην (-)

• Δύσκολο να φύγεις με λιγότερα από 30-35 ευρώ το άτομο με κρασί

Η επίγευση
Νομίζω ότι θα φύγετε ικανοποιημένοι εάν μάλιστα επιλέξετε τα πρωτότυπα κρεατικά, παντρεμένα με θαλασσινά. Αυτή είναι άλλωστε και η συνταγή της επιτυχίας του Βασίλη Ακρίβου.

Τάσος Τσομπανίδης

Περισσότερα από Γεύση