Παιδική παράσταση
Μια Κατσαρόλα Παραμύθια της ομάδας αφήγησης Χείλια…λένε παραμύθια στο Ιδιόμελο
Η ομάδα αφήγησης “Χείλια…λένε παραμύθια” αφηγείται και πάλι τα παραμύθια της στο Χώρο Τέχνης Ιδιόμελο την Κυριακή 26 Μαρτίου και μαγειρεύουν και απολαμβάνουν “Μια κατσαρόλα παραμύθια”.

Monopoli Team
17.03.2017
A
A
Οι τρεις αφηγήτριες, Πέγκυ Καραγιάννη, Βιργινία Κοκκίνου και Καλλιόπη Λιαδή, μας καλούν να υποδεχτούμε την άνοιξη με παραμύθια γεμάτα περιπέτειες, μαγικούς βοηθούς, γεύσεις, αρώματα και γλυκές μελωδίες – να απολαύσουμε “Μια κατσαρόλα παραμύθια”.
Παραμύθια της προφορικής λαϊκής παράδοσης πρόκειται να γνωρίσουν τρεις υπομονετικούς ταξιδιώτες, έναν βασιλιά και τις κόρες του, έναν φιλάργυρο χωριάτη, ένα παληκάρι από ζάχαρη, αλλά και τρεις κούκλες κουκλοθεάτρου, σπουδαίους πρωταγωνιστές σε δύο από τις ιστορίες. Τα παραμύθια διανθίζονται με τους μελωδικούς και ρυθμικούς ήχους μικρών μουσικών οργάνων (καλίμπα, shakers, αφρικάνικο ξυλόφωνο κ.α.) και κεφάτα τραγούδια a capella.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Παίζουν: Πέγκυ Καραγιάννη, Βιργινία Κοκκίνου, Καλλιόπη Λιαδή
Διάρκεια: 60 Λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: 5€
Παραστάσεις: Κυριακή 26 Μαρτίου στις 12.00
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Hot or Not #162: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Πού τρώμα νηστίσιμα και νόστιμα στην Αθήνα τη Μεγάλη Εβδομάδα;
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Family Weekend: 12 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο (12-13/04)
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 12-13 Απριλίου 2025
Το ημερολόγιο ενός τρελού: Ο Στάθης Λιβαθινός σκηνοθετεί το διήγημα του Γκόγκολ στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων
Θέατρο Τέχνης: Τέσσερα νέα ελληνικά έργα και άλλες δράσεις στο πλαίσιο της «Άνοιξης ελληνικού έργου»
Σύγχυση: Έκθεση του Γιώργου Ξένου στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων
Μαζί στη Γιορτή: Το 1ο Φεστιβάλ Πολιτισμού και Αθλητισμού φέρνει κοντά πολιτισμό, αθλητισμό και ανθρώπους