MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
25
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Blends στη Γλυφάδα

Το Blends στη Γλυφάδα «βάζει τα καλά του» και σας υποδέχεται με εκλεκτές γεύσεις, μουσικές εκπλήξεις και λαμπερή διάθεση.

Monopoli Team

Όσοι επιλέξουν να περάσουν το Χριστουγεννιάτικο ή το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν τους στο Blends, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γευτούν τα ευφάνταστα πιάτα και τους εξαιρετικούς συνδυασμούς γεύσεων που έχει δημιουργήσει ο σεφ Κωσταντίνος Λώλας, συνοδευόμενα από μια πλούσια λίστα κρασιών που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Παράλληλα, το Blends παραμένοντας πιστό στη φιλοσοφία του, εξασφάλισε για του καλεσμένους της βραδιάς ένα πολύ ξεχωριστό live performance. Ο De Baron, κατά κόσμο Γιάννης Σκουλάς, θα πλαισιώσει μοναδικά τις δυο αυτές γιορτινές ημέρες ερμηνεύοντας ένα πρόγραμμα με διασκευές αγαπημένων μελωδιών, συνδυασμένο μοναδικά στον ατμοσφαιρικό χώρο του Blends. 

Από την soul στην opera και από την pop jazz στο cabaret του 2000, ο De Baron υπόσχεται να απογειώσει την εορταστική διάθεση. Μαζί του μια εξαίρετη ομάδα μουσικών, οι “Electro Quartet” που απαρτίζεται από τους: Χρίστος Θεοδώρου – πιάνο -ενορχηστρώσεις, Αγγελική Ποτήρη – βιολί, Πέτρος Κρεμυζάκης -μπάσο και Ρόλη Γιαμοπούλου – τύμπανα. Τις βραδιές θα ντύσει με εικόνα, (live projection) ο σκηνοθέτης Λεωνίδας Κεχαγιάς.

 22045973 549537138723106 5079017412744926451 n

Το μενού της παραμονής Χριστουγέννων του Blends περιλαμβάνει:

Amuse-bouche

Βελουτέ κολοκύθας με νιόκι τρούφας και σαμπαγιόν αμαρέτο

Γαρίδες ταρτάρ με αφρό βότκας, χαβιάρι σολομού και τσάι macha”

Χτένια με πουρέ από αγκινάρες Ιερουσαλήμ, μαύρες τρομπέτες και ξυσμένη μπαλοτίνα φουά-γκρα

Αγριογούρουνο κόντρα σε σπιτικά ραβιόλια, γεμισμένα με γλυκοπατάτα, κάστανα, μανιτάρια ζιρόλ και σάλτσα ζού

Artisanal Shot

Χριστουγεννιάτικες υφές από σοκολάτα “guanaja” και κάστανο με παγωτό gingerbread

Μignardises

Μελομακάρονα – Κουραμπιέδες

Κόστος ανά άτομο 69€

Το μενού της Παραμονής Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνει τα εξής:

Amuse-bouche

Σούπα από αγκινάρες Ιερουσαλήμ με κραμπλ κάστανου, τρούφας και μπριος

Ψωμάκι ατμού γεμισμένο με πάπια κονφί, τυρί μπρι και βερίκοκα

Kαβουροσαλάτα με ζελέ γαρίδας, αφρό “Sherry Manzanilla”, χαβιάρι Beluga και φύλλα σαλάτας

Φιλέτο “Rossini” black angus με φουά- γκρα, πατάτα φοντάντ, μορχέλες και σάλτσα περιγκουρτίν

Artisanal Shot

Σφαίρα σοκολάτας με “guanaja”, κρέμα πραλίνας, υγρή σάλτσα καραμέλας και παγωτό τόνκα

Μignardises


Σοκολατάκια με τσίλι

Κόστος ανά άτομο 89€ 

Περισσότερα από Going Out