Όσοι επιλέξουν να περάσουν το Χριστουγεννιάτικο ή το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν τους στο Blends, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γευτούν τα ευφάνταστα πιάτα και τους εξαιρετικούς συνδυασμούς γεύσεων που έχει δημιουργήσει ο σεφ Κωσταντίνος Λώλας, συνοδευόμενα από μια πλούσια λίστα κρασιών που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.
Παράλληλα, το Blends παραμένοντας πιστό στη φιλοσοφία του, εξασφάλισε για του καλεσμένους της βραδιάς ένα πολύ ξεχωριστό live performance. Ο De Baron, κατά κόσμο Γιάννης Σκουλάς, θα πλαισιώσει μοναδικά τις δυο αυτές γιορτινές ημέρες ερμηνεύοντας ένα πρόγραμμα με διασκευές αγαπημένων μελωδιών, συνδυασμένο μοναδικά στον ατμοσφαιρικό χώρο του Blends.
Από την soul στην opera και από την pop jazz στο cabaret του 2000, ο De Baron υπόσχεται να απογειώσει την εορταστική διάθεση. Μαζί του μια εξαίρετη ομάδα μουσικών, οι “Electro Quartet” που απαρτίζεται από τους: Χρίστος Θεοδώρου – πιάνο -ενορχηστρώσεις, Αγγελική Ποτήρη – βιολί, Πέτρος Κρεμυζάκης -μπάσο και Ρόλη Γιαμοπούλου – τύμπανα. Τις βραδιές θα ντύσει με εικόνα, (live projection) ο σκηνοθέτης Λεωνίδας Κεχαγιάς.
Το μενού της παραμονής Χριστουγέννων του Blends περιλαμβάνει:
Amuse-bouche
Βελουτέ κολοκύθας με νιόκι τρούφας και σαμπαγιόν αμαρέτο
Γαρίδες ταρτάρ με αφρό βότκας, χαβιάρι σολομού και τσάι macha”
Χτένια με πουρέ από αγκινάρες Ιερουσαλήμ, μαύρες τρομπέτες και ξυσμένη μπαλοτίνα φουά-γκρα
Αγριογούρουνο κόντρα σε σπιτικά ραβιόλια, γεμισμένα με γλυκοπατάτα, κάστανα, μανιτάρια ζιρόλ και σάλτσα ζού
Artisanal Shot
Χριστουγεννιάτικες υφές από σοκολάτα “guanaja” και κάστανο με παγωτό gingerbread
Μignardises
Μελομακάρονα – Κουραμπιέδες
Κόστος ανά άτομο 69€
Το μενού της Παραμονής Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνει τα εξής:
Amuse-bouche
Σούπα από αγκινάρες Ιερουσαλήμ με κραμπλ κάστανου, τρούφας και μπριος
Ψωμάκι ατμού γεμισμένο με πάπια κονφί, τυρί μπρι και βερίκοκα
Kαβουροσαλάτα με ζελέ γαρίδας, αφρό “Sherry Manzanilla”, χαβιάρι Beluga και φύλλα σαλάτας
Φιλέτο “Rossini” black angus με φουά- γκρα, πατάτα φοντάντ, μορχέλες και σάλτσα περιγκουρτίν
Artisanal Shot
Σφαίρα σοκολάτας με “guanaja”, κρέμα πραλίνας, υγρή σάλτσα καραμέλας και παγωτό τόνκα
Μignardises
Σοκολατάκια με τσίλι
Κόστος ανά άτομο 89€