Κοινωνική
Το Μεγάλο Κρεβάτι στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου
«Το Μεγάλο Κρεβάτι» των Μάνου Βαβαδάκη, Κατερίνας Παπανδρέου και Θάνου Τασσόπουλου, το έργο που ξεχώρισε στο περσινό Φεστιβάλ νέων δημιουργών της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου, παρουσιάζεται από 14 Φεβρουαρίου 2018, σε εναλλασσόμενο ρεπερτόριο με τον «Υμπύ Τύραννο».

A
A
Πώς έχει επηρεάσει η οικονομική κατάσταση τις ερωτικές σχέσεις των Αθηναίων; Που φωλιάζει ο έρωτας μέσα στην πόλη; Μπορεί να υπάρξει ιδανικό ζευγάρι μέσα στη κρίση; Οι ήρωες ενός σπονδυλωτού θεάματος διηγούνται τις ιστορίες τους, ξορκίζοντας την μιζέρια και αναδεικνύοντας την φωτεινή πλευρά της ζωής.
Επιλέγοντας τη φόρμα της αθηναϊκής επιθεώρησης η παράσταση συνθέτει το ψηφιδωτό της σύγχρονης Αθήνας. Τα αυτόνομα σκετς και τα τραγούδια συνδέονται μέσω της κοινής θεματικής του έρωτα και η σάτιρα γίνεται στοιχείο διαπραγμάτευσης για τη θέση μας στη σημερινή κοινωνία αξιών και τον ρόλο του έρωτα στις ζωές μας.
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Μάνος Βαβαδάκης
Rating: 1
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο master του σαξοφώνου Jean Toussaint στο Half Note Jazz Club
Υπ. Δικαιοσύνης: Η απόφαση για τα ομόφυλα ζευγάρια και τους μόνους άντρες σχετικά με την απόκτηση παιδιών
Αυτοί είναι οι προορισμοί με τη μεγαλύτερη ζήτηση για το Πάσχα – Γιατί καταγράφεται πτώση;
Πνοή: Ο Βαγγέλης Ρήνας ζωγραφίζει τη μεταφυσική ενέργεια της γυναικείας φύσης στην Γκαλερί Σκουφά
Οι Ωραίες των Δίσκων: Η εικαστικός Ρούλη Μπούα αναβιώνει πρόσωπα και τοπία της ελληνικής ιστορίας στο Βρυσάκι
Μουσείο Πράδο: Σκάνδαλο με «χαμένο πίνακα» του Καραβάτζιο που τελικά αποδείχθηκε πλαστός
Ελληνικός Κόσμος: Πασχαλινό camp για παιδιά με παιχνίδια, κατασκευές και εκπαιδευτικές δράσεις
Ο Bhukhurah ανακοινώνει Spring Tour – Πρώτη στάση η Αθήνα
Όλα για την Εύα: Η ταινία με τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία των Όσκαρ σε ειδική προβολή
Ο Μιχάλης και ο Παντελής Καλογεράκης στον Σταυρό του Νότου Plus – Με Φοίβο Δεληβοριά και Imiterasu