Λαϊκά
Νότης Μαυρουδής, Νένα Βενετσάνου, Μόρφω Τσαϊρέλη και Γιώργος Τοσικιάν στη Σφίγγα
«Τραγούδια της ψυχής…»: Δύο γυναικείες φωνές (Νένα Βενετσάνου και Μόρφω Τσαϊρέλη) και δύο κιθάρες (Νότης Μαυρουδής και Γιώργος Τοσικιάν), ενώνουν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις την Τετάρτη 21 και 28 Μαρτίου 2018 στη Σφίγγα.

Eυη Πάνου
02.03.2018
A
A
Με συνθέσεις Χατζιδάκι, Μαυρουδή, Βενετσάνου και άλλων, διασκευές παλαιών λαϊκών τραγουδιών, όπως και έργα για δύο κιθάρες από τη Λατινική Αμερική (που κυκλοφόρησαν σε cd-βιβλίο, με τίτλο “Café Latino”), οι τέσσερις καταξιωμένοι καλλιτέχνες καταθέτουν τις μουσικές εμπειρίες και το ταλέντο τους και έρχονται να δράσουν ως βάλσαμο για το νου και την καρδιά, μέσα από τραγούδια και άλλες μουσικές εκπλήξεις.
Με ιδιαίτερο τρόπο διαμορφώνουν ένα πρόγραμμα που ενώνει τρεις γενιές με τραγούδια, για να αναδείξουν τη βαθύτερη ομορφιά της μουσικής, του λόγου και των νοημάτων τους, θυμίζοντάς μας πως τα τραγούδια μπορούν να γίνουν όπλα αντοχής κατά της σκοτεινής και χαοτικής εποχής μας.
Μαζί τους ο Ντίνος Χατζηιορδάνου στο ακορντεόν.
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημερομηνία: Τετάρτη 21 και 28 Μαρτίου 2018
Ώρα έναρξης: 21:00
Καλλιτέχνης: Νένα Βενετσάνου, Μόρφω Τσαϊρέλη, Νότης Μαυρουδής, Γιώργος Τοσικιάν
Χώρος: Σφίγγα, Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής 13, Αθήνα
Συμμετέχουν: Ντίνος Χατζηιορδάνου (ακορντεόν)
Σημεία Προπώλησης: Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149
Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Oxygen: Έκθεση των Sober5083R και SIMEK στη ΔΛ Gallery
O Apon επανέρχεται με το νέο του viral single «Καθρέφτης»
COSMOTE TV: Πρεμιέρα για τη σειρά «MobLand»
Adolescence: Τι αποκαλύπτουν οι σκηνές με την ψυχολόγο
H βραβευμένη με Grammy Arooj Aftab στο WOW – Women of the World Athens
Ο δήμος Αθηναίων βραβεύει τα πιο πράσινα μπαλκόνια, ταράτσες και αυλές
Θέατρο Πορεία: Λουκία Μιχαλοπούλου και Δημήτρης Τάρλοου διαβάζουν Μαρίνα Καραγάτση και Παπαδιαμάντη για καλό σκοπό
Ον Off Studio: Το πρόγραμμα μουσικών παραστάσεων του Απριλίου
Η Breitling παρουσιάζει το νέο Navitimer με ένα εντυπωσιακό καντράν
Λαμπρά Παράσιτα, του Philip Ridley στο ΠΛΥΦΑ