![](https://www.monopoli.gr/wp-content/uploads/2018/04/pasxalidis-review-7-e1511268407434-1024x684.jpg)
Γνωστός για την αυθεντική, γεμάτη συναίσθημα, σκηνική του παρουσία και την αμφίδρομη σύνδεσή του με τον κόσμο, ο Μίλτος ανεβαίνει στο Βύρωνα, με πολλή διάθεση, έτοιμος για μια αξέχαστη βραδιά.
Μια βραδιά μεγάλη με μπαλάντες, ροκ ενέργεια, παραδοσιακά κομμάτια, χιούμορ, τραγούδια «σταθμούς,» αλλά και τις νέες του επιτυχίες και απρόβλεπτες επιλογές.
Θα ξεκινάει με αγαπημένα τραγούδια του όπως «το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος», «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης», «Σ’ τα Είπα Όλα» και τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» και θα συνεχίζει με τα κομμάτια του νέου του δίσκου «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία» σε μουσική του Μάριου Τόκα και στίχους του Άλκη Αλκαίου. Ήδη «η Ρωξάνη», «Στις ξερολιθιές» και «Οι έρωτες του δρόμου» έχουν βρει τη θέση τους στην καρδιά μας.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημερομηνία: Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018
Ώρα έναρξης: 21:00
Καλλιτέχνης: Μίλτος Πασχαλίδης
Χώρος: Θέατρο Βράχων Βύρωνα
Συμμετέχουν: Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά), Νίκη Γρανά (πιάνο, ακορντεόν), Πάρις Περυσινάκης (λύρα, μαντολίνο), Δημήτρης Σινογιάννης (ηλ. Κιθάρα), Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα), Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο), Πασχάλης Κολέντσης (ηχοληψία), Μανώλης Μπράτσης (φωτισμοί)
Σημεία Προπώλησης: www.viva.gr, 11876, σε όλα τα καταστήματα: SHELL, My market, metro, Ευριπίδης, εκο, bp, Media Markt, seven spots, citizen και RELOAD
Τιμή εισιτηρίου: 14 ευρώ (γενική είσοδος), 12 ευρώ (προπώληση), 9 ευρώ (αγορά εισιτηρίου έως τις 5 Μαΐου)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Εκπνέοντας τo στρες: Εύκολες ασκήσεις αναπνοής για παιδιά και εφήβους
Galentine’s day: Η ημέρα πριν τον Άγιο Βαλεντίνο έχει τη δική της γιορτή
Από έρωτα πεθαίνουν τα κλαριά: Ο Γιάννης Γλέζος στο Θέατρο Άλσος
Το Θέατρο Πορεία φέρνει στο σπίτι μας αγαπημένες θεατρικές παραστάσεις
Nolita: Μοναδική ιταλική all-day εμπειρία στο Νέο Ψυχικό
Παύλος Παυλίδης, Κ. Βήτα, Super Stereo στο Release Athens 2025
10 Urban Roof Restaurant-Bar: η παραδοσιακή κουζίνα στη γκουρμέ εκδοχή της
Σιγή, Φωνή, Αντήχηση: Ομαδική έκθεση στην Chili Art Gallery
Aσκήσεις του 5λεπτου που θα σε σηκώσουν από τον καναπέ
2o ολοήμερο συνέδριο της Πρωτοβουλίας για την Ψυχική Υγεία Παιδιών & Εφήβων στο ΚΠΙΣΝ