ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ
Πω πω νεύρα… στον Πολυχώρο Τέχνης Αλεξάνδρεια
Την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 στις 21:00, ο Πολυχώρος Τέχνης «Αλεξάνδρεια» υποδέχεται το «Πω πω νεύρα!» της Ειρήνης Κανακάκη, για μία και μοναδική παράσταση, με ελεύθερη είσοδο.
Ένα παντρεμένο, πλην ερωτευμένο, ζευγάρι μουσικών ξεδιπλώνει τη σχέση του, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Ειρήνης Κανακάκη, για μία και μοναδική παράσταση.
Μέσα από ένα διάλογο γνωστών τραγουδιών του ελληνικού πενταγράμμου των τελευταίων 100 ετών, ο Μανώλης Ρακιντζής και η Μαρία Ροδοπούλου, οι πρωταγωνιστές του έργου, επικοινωνούν τον έρωτά τους. Έναν έρωτα με πολλά νεύρα… Και νάζια… Και φλερτ και παιχνίδια… Έναν έρωτα όπου ο ένας διεκδικεί τον άλλο με κάθε δυνατό τρόπο. Οι θεατές, «μοιραία», γίνονται μέρος αυτού του παιχνιδιού, ενός παιχνιδιού ζήλιας και ερωτοτροπήματος.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Ειρήνη Κανακάκη
Παίζουν: Μανώλης Ρακιντζής, Μαρία Ροδοπούλου
Τιμές Εισιτηρίων: Ελεύθερη είσοδος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Το “Omorfo Mou” είναι το πρώτο ελληνόφωνο τραγούδι της Σtella
Ιστορίες της Βελανιδιάς, από την ομάδα Κοκού-Μουκλό στο θέατρο Αλκμήνη
COSMOTE CINEMA OSCARS HD: To pop-up κανάλι της COSMOTE TV επιστρέφει με 83 ταινίες
Η Μητέρα του Σκύλου του Παύλου Μάτεσι, με την Υρώ Μανέ στο Θέατρο Ακροπόλ
Το Συνέδριο για το Ιράν, του Ivan Vyrypaev στο Θέατρο Πορεία
Μα: Πρεμιέρα στο Από Μηχανής Θέατρο με συναυλία της συμπεριληπτικής μουσικής ομάδας Bandokafenio
Δυο ταινίες πρώτης προβολής αυτή την εβδομάδα στον ΣΚΑΪ
Οι Black Sabbath ξανά μαζί μετά από 20 χρόνια – Για την τελευταία τους συναυλία
Grammy 2025: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί
Τάμτα: Με νέες εκρηκτικές εμφανίσεις στο SMUT