Διάφορα
Ο Richie Kotzen σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Η Fairplay, η BlackRose Live & η TV Evolution παρουσιάζουν έναν από τους σημαντικότερους κιθαρίστες της γενιάς του, τον Richie Kotzen, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα (6 Ιουλίου) και Θεσσαλονίκη (5 Ιουλίου).

A
A
Rock, blues, jazz, fusion και soul, έτσι περιγράφει ο ίδιος τη μουσική του ταυτότητα και αυτό είναι εμφανές καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, είτε ως solo μουσικός, είτε ως μέλος συγκροτημάτων όπως οι Poison, Mr. Big & The Winery Dogs.
Ο Richie Kotzen ξεκίνησε μόλις, την Ευρωπαϊκή του περιοδεία με πρώτο σταθμό το Stone Free Festival στο Λονδίνο, ένα από τα πιο εκρηκτικά μουσικά φεστιβάλ και έκλεψε τις εντυπώσεις του κοινού. Με το φανταστικό νέο του άλμπουμ, “Salting Earth” αλλά και το ανεξάντλητο ρεπερτόριο του ο Richie Kotzen θα περιοδεύσει σε όλη την Ευρώπη. Φυσικά, δε θα μπορούσε στην περιοδεία αυτή να συμπεριλάβει και την Ελλάδα, καθώς ο ίδιος δήλωσε πως ανυπομονεί να βρεθεί μπροστά στο ελληνικό κοινό.
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημερομηνία: Θεσσαλονίκη: Πέμπτη 5 Ιουλίου / Αθήνα: Παρασκευή 6 Ιουλίου
Ώρα έναρξης: 20:30
Καλλιτέχνης: Richie Kotzen
Χώρος: PRINCIPAL Club Theater (26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη) / KYTTARO Live Club (Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα)
Σημεία Προπώλησης: Οnline: www.123TICKETS.gr (στην ηλεκτρονική προπώληση ενδέχεται να υπάρχει χρέωση μεταπωλητή) / Αθήνα: Καγμακης, Metal Era, No remorse, Monsterville / Θεσσαλονίκη: ΖΑΧΟΣ, Διώροφον, Alone, Χορδές, Ticket house, Dizzy Dolls
Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση: €28 / Ταμείο: €30
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Michael Kiwanuka: Ο πρωτοπόρος της σύγχρονης soul το καλοκαίρι στο Ηρώδειο
Armin Van Buuren και Boris Brejcha οι πρώτοι headliners του Primer Music Festival 2025
Πώς τα μουσεία μπορούν να συμβάλλουν στην ψυχική υγεία και ευημερία των νέων
Μ. Τρίτη: Πέντε ιστορικοί, κατανυκτικοί ναοί για να ακούσετε το Τροπάριο της Κασσιανής
Γράμμα στον Πατέρα, του Φραντς Κάφκα από την ομάδα Αbnormal στο H.ug
Mondus Vivendi ή Πώς να ζήσουμε, του Αντώνη Διαμαντή στο Θέατρο Ρεκτιφιέ
Ιδέες και περιστατικά: Αναδρομική έκθεση του Μπάμπη Ρετζεπόπουλου στην Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων
«Για λόγους δημόσιας τάξης», απαγορεύονται οι συναυλίες στα Εξάρχεια
Η Σκύλα, του Georges de la Fouchardiere στο Θέατρο Αλκμήνη
Η κίτρινη ταπετσαρία, της Σάρλοτ Πέρκινς Γκίλμαν στο Θέατρο Αλκμήνη