MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
05
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Ο βιοπαλαιστής στη στέγη

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει ανανεωμένος και αποφασισμένος να παλέψει με το χείμαρρο των καιρών! Η επιτυχημένη περσινή παράσταση ανεβαίνει ξανά από τις 10 Δεκεμβρίου στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» για λίγες παραστάσεις. Ο βιοπαλαιστής Οδυσσέας (Λάκης Λαζόπουλος) μας διηγείται τα πάθη του… Ένα ταξίδι στο παρελθόν του Έλληνα και στους ανθρώπους της ζωής […]

Ο βιοπαλαιστής στη στέγη - Monopoli.gr
Monopoli Team

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει ανανεωμένος και αποφασισμένος να παλέψει με το χείμαρρο των καιρών! Η επιτυχημένη περσινή παράσταση ανεβαίνει ξανά από τις 10 Δεκεμβρίου στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» για λίγες παραστάσεις.
Ο βιοπαλαιστής Οδυσσέας (Λάκης Λαζόπουλος) μας διηγείται τα πάθη του… Ένα ταξίδι στο παρελθόν του Έλληνα και στους ανθρώπους της ζωής του… Οι καιροί ωστόσο αλλάζουν! Το ίδιο και η πραγματικότητα! Οι πυρκαγιές λεηλατούν τη φύση. Οι βροχές απειλούν να πλημμυρίσουν τα σπίτια! Και ο βιοπαλαιστής επιστρέφει στη γνώριμη -πλέον- θέση του, έτοιμος να τα πει όλα!
Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς, Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ, Κοστούμια: Έλλη Παπαγεωργακοπούλου, Κινησιολογική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ρήγος, Βίντεο: Αλέξανδρος Γραμματόπουλος. Η μουσική των τραγουδιών που ακούγονται στην παράσταση είναι του Σταμάτη Κραουνάκη, πάνω σε στίχους του Λάκη Λαζόπουλου.
Προπώληση:
«ΘΕΑΤΡΟΝ» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος, Τηλ. 212 254 0319
Θέατρο Βρετάνια (Πανεπιστημίου 7, Τηλ.: 210 32 21 579)
On-line αγορά εισιτηρίων: tickets.theatron254.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Λάκης Λαζόπουλος
Σκηνοθεσία: Λάκης Λαζόπουλος


Παίζουν: Λάκης Λαζόπουλος, Χρύσα Ρώπα, Πάνος Βλάχος, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Σοφία Καζαντζιάν, Παναγιώτης Μπρατάκος, Τίτος Λίτινας, Χριστίνα Παναγιωτίδου, Κική Σαρηγιαννίδη, Σταύρος Σβήγκος, Αγγελος Τριανταφύλλου, Σόλων Τσούνης, Ζέτη Φίτσιου. Εμφανίζονται οι χορευτές Γιώργος Κωστόπουλος και Ροδή Στεφανίδου

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ