MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
30
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Το Πρωτάθλημα

Η Ομάδα Καλλιτεχνών Ούγκα Κλάρα παρουσιάζει τη μαύρη κωμωδία της Πένυς Φυλακτάκη για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Το έργο τιμήθηκε με το 3ο Κρατικό Βραβείο για Νέους Θεατρικούς Συγγραφείς από το Υπουργείο Πολιτισμού το 2004. Η πρώτη παρουσίασή του έγινε το 2005 στον Αδειο Χώρο της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου. Μια γυναίκα και ένας άντρας […]

Το Πρωτάθλημα - Monopoli.gr
Monopoli Team

Η Ομάδα Καλλιτεχνών Ούγκα Κλάρα παρουσιάζει τη μαύρη κωμωδία της Πένυς Φυλακτάκη για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Το έργο τιμήθηκε με το 3ο Κρατικό Βραβείο για Νέους Θεατρικούς Συγγραφείς από το Υπουργείο Πολιτισμού το 2004. Η πρώτη παρουσίασή του έγινε το 2005 στον Αδειο Χώρο της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου.
Μια γυναίκα και ένας άντρας συναντιούνται στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Στο ίδιο δωμάτιο κάθε Πέμπτη συνευρίσκονται ερωτικά οι σύζυγοί τους επί ένα χρόνο. Οι απατημένοι βρίσκονται εκεί για να καταστρώσουν ένα σχέδιο και να τους αιφνιδιάσουν. Όση ώρα περιμένουν, αποκαλύπτεται, όμως, μέσα από διάφορα flash-back, ο πραγματικός έγγαμος βίος και των δύο ζευγαριών… Σκηνογραφία: Κωνσταντίνος Σουλιώτης, Δημήτρης Σακατζής, Φωτισμοί: Κωνσταντίνος Σουλιώτης, Μουσική: Έλσα Μουρατίδου. Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2310535747, www.ougaklara.gr.

Τελευταίες παραστάσεις έως τις 31 Ιανουαρίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Πένυ Φυλακτάκη
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Σακατζής


Παίζουν: Στάθης Μαυρόπουλος, Σοφία Βούλγαρη

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ