Η Κανάκης και ΣΙΑ στην HORECA
H κύρια δραστηριότητα της εταιρίας είναι η επεξεργασία ελληνικού καφέ.
Με σεβασμό στην τέχνη και την παράδοση του καβουρδίσμαρος δημιουργεί εκλεκτό ελληνικό καφέ από τότε που ιδρύθηκε το 1932.
Με το πέραμα του χρόνου η εταιρία επεκτάθηκε και σε άλλες δραστηριότητες, όπως η παραγωγή ESPRESSO.
Ξεκινήσε το 1999 με την απόφαση να προσφέρει στον καταναλωτή έναν ESPRESSO μοναδικής ποιότητας και γεύσεις.Έτσι, επιλέγει προσεκτικά διαλεκτούς κόκκους καφέ από εκλεκτές ποικιλίες, κατευθείαν από φάρμες της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής καθώς και από φάρμες της Αφρικής.
Το καβούρδισμα γίνεται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και το αποτέλεσμα είναι ένας καφές που συνδυάζει απόλυτα την ποιότητα με την γευστική απόλαυση. Το άρωμα του είναι μοναδικό και η γεύση του πλούσια.
Με πολλές διακρίσεις στον χώρο του καφέ η εταιρία είναι από τις πρώτες που πήρε την πιστοποίηση SPECIALTY. Επίσης, η παραγωγή της έχει επεκταθεί και στην επεξεργασία άλλων ποικιλιών καφέ όπως ο καφές φίλτρου, ο ντεκαφεϊνέ, ο στιγμιαίος και ο αμερικάνικος καθώς και σε τσάι & βότανα.
Το 2017 επεκτάθηκε στην χυμοποίηση και εμφιάλωση συμπυκνωμένων και φυσικών χυμών. Με μεράκι και με κατάλληλα μηχανήματα κρύας εκχύλισης (COLD PRESS) κατάφερε και αποθήκευσε όλα τα στοιχεία των φρούτων στο μπουκάλι.
Τα προϊόντα της αποθηκεύονται άριστα στον χώρο της, σε ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας για να διατηρούν αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά τους.
Η εταιρία, καταλαμβάνει 1.200 τετραγωνικά μέτρα στην Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Από τον Μαγκρίτ έως τον Βαν Γκογκ: Αυτά είναι τα δέκα ακριβότερα έργα τέχνης που πουλήθηκαν σε δημοπρασίες το 2024
- Last Christmas Soul- Μέχρι να βγει η ψυχή σου: Μια σουρεαλιστική- χριστουγεννιάτικη κωμωδία στο Θέατρο της Ημέρας
- Πρεμιέρες: Η Νικόλ Κίντμαν γίνεται «Babygirl» στον πιο τολμηρό ρόλο της καριέρας της