Ντοκιμαντέρ
Σογιαλισμός
Μια εφιαλτική καταγραφή της ανελέητης καταστροφής των φυσικών πόρων και της ποδοπάτησης των μικροπαραγωγών από τους κολοσσούς της βιομηχανίας τροφίμων. Μια διεισδυτική ματιά στα άδυτα της παγκόσμιας βιομηχανίας παραγωγής χοιρινού κρέατος, που καταδεικνύει τη συσσώρευση ασύλληπτης δύναμης στα χέρια ελάχιστων προνομιούχων στη Δύση και την Κίνα.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ 65'
Μια εφιαλτική καταγραφή της ανελέητης καταστροφής των φυσικών πόρων και της ποδοπάτησης των μικροπαραγωγών από τους κολοσσούς της βιομηχανίας τροφίμων. Μια διεισδυτική ματιά στα άδυτα της παγκόσμιας βιομηχανίας παραγωγής χοιρινού κρέατος, που καταδεικνύει τη συσσώρευση ασύλληπτης δύναμης στα χέρια ελάχιστων προνομιούχων στη Δύση και την Κίνα.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Στέφανο Λιμπέρτι, Ενρίκο Παρέντι
Σενάριο: Στέφανο Λιμπέρτι, Ενρίκο Παρέντι
Διάρκεια: 65'
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Πρέπει να μας ανησυχήσει ο μεταπνευμονοϊός (HMPV); Όσα πρέπει να γνωρίζουμε
Υπάρχω: Ποιος σχεδιαστής υπογράφει τα κοστούμια του Χρήστου Μάστορα
Cycladic Blues: Η Marlene Dumas στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Ήλιος με δόντια: Ο συγγραφέας Γιάννης Μακριδάκης στο θέατρο Μπέλλος για μια ανοιχτή συζήτηση με το κοινό
Τα Καλογεράκια ξανά στον Σταυρό του Νότου Plus – Με Νεφέλη Φασούλη και Λάλα Κολωπή
Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος φέρνουν στο VOX το “Κάτι Καίγεται 2”
Γιαγιάδες, του Γιώργου Καλογερόπουλου στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά
Η Fide Köksal στο Half Note Jazz Club
Blue Train: Η επιτυχημένη παράσταση συνεχίζεται στο Θέατρο Άλμα με αλλαγή στο καστ
Το Θέατρο Τέχνης θεσπίζει το βραβείο «Μάγια Λυμπεροπούλου»