ΔΙΑΡΚΕΙΑ 65'
Ντοκιμαντέρ
Σογιαλισμός
Μια εφιαλτική καταγραφή της ανελέητης καταστροφής των φυσικών πόρων και της ποδοπάτησης των μικροπαραγωγών από τους κολοσσούς της βιομηχανίας τροφίμων. Μια διεισδυτική ματιά στα άδυτα της παγκόσμιας βιομηχανίας παραγωγής χοιρινού κρέατος, που καταδεικνύει τη συσσώρευση ασύλληπτης δύναμης στα χέρια ελάχιστων προνομιούχων στη Δύση και την Κίνα.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ 65'

Monopoli Team
26.02.2019
A
A
Μια εφιαλτική καταγραφή της ανελέητης καταστροφής των φυσικών πόρων και της ποδοπάτησης των μικροπαραγωγών από τους κολοσσούς της βιομηχανίας τροφίμων. Μια διεισδυτική ματιά στα άδυτα της παγκόσμιας βιομηχανίας παραγωγής χοιρινού κρέατος, που καταδεικνύει τη συσσώρευση ασύλληπτης δύναμης στα χέρια ελάχιστων προνομιούχων στη Δύση και την Κίνα.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Στέφανο Λιμπέρτι, Ενρίκο Παρέντι
Σενάριο: Στέφανο Λιμπέρτι, Ενρίκο Παρέντι
Διάρκεια: 65'
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Φαντάσματα: Ένα αφιέρωμα στον Αόρατο Κόσμο του Ελληνικού Κινηματογράφου
«Ω γλυκύ μου έαρ» ερμήνευσε η Γλυκερία και μάγεψε το Παλλάς
Πάσχα στην Αθήνα; 5 εστιατόρια για να “αποδράσεις” ακόμα κι αν είσαι στην πόλη
Ώρα για binge-watching: 5 νέες σειρές που αξίζει να δεις
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα στην τηλεόραση
Το πασχαλινό σοκολατένιο αυγό και η ιστορία του
Πασχαλινό αρνί: Συνταγές για την καλύτερη μαρινάδα από 4 κορυφαίους chef
Πάσχα στην πόλη: 5 εκκλησίες της Αθήνας με κατανυκτική ατμόσφαιρα για τον Επιτάφιο και την Ανάσταση
Τα πιο όμορφα σοκολατένια πασχαλινά αυγά και πού θα τα βρεις
Τι μας συμβουλεύει για το πασχαλινό τραπέζι ο καθηγητής Καρδιολογίας