MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
05
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
CHEF'S TIPS

Εύκολο λεμονογλυκό από την Εβίνα Καπιτζόγλου

Για τους λάτρεις του λεμονιού υπάρχει ένα εύκολο και δροσερό γλυκάκι που γίνεται γρήγορα κι ενθουσιάζει!

Monopoli Team

Η Food Blogger Εβίνα Καπιτζόγλου μοιράζεται μαζί μας μία εύκολη και δροσερή συνταγή, ότι πρέπει μετά από το βαρύ γεύμα του Πάσχα.

Υλικά
    • 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
    • 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
    • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
    • Ξύσμα από 1 μεγάλο λεμόνι
    • 3 κουταλιές σούπας χυμός λεμόνι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα κουτάλι το ζαχαρούχο γάλα, με το γιαούρτι, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού.
Βάζουμε τα μπισκότα στο multi και τα αλέθουμε καλά. Αν πάλι τα προτιμάτε χοντροτριμμένα, κανένα πρόβλημα.
Βάζουμε σε ποτήρια μία στρώση μπισκότου, μια στρώση κρέμας και ξανά το ίδιο. Αν θέλουμε διακοσμούμε με λίγο ξύσμα λεμονιού. Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες να σφίξει η κρέμα.
Μπορείτε επίσης να το ετοιμάσετε σε ένα μεγάλο μπολ και να το σερβίρετε με κουτάλα.

Εβίνα / Φωτό: Αλέξανδρος Ιωαννίδης

Δείτε περισσότερες συνταγές της Εβίνας Καπιτζόγλου στο site της Cook & feel 

Περισσότερα από Συνταγές