DRINKS
Συνταγή για το cocktail «Hello Summer»
Αυτό το κοκτέιλ είναι ακριβώς αυτό που υπόσχεται! Φτιάξτε το γιατί λέγεται “hello summer”.

Monopoli Team
21.05.2019
A
A
Φτιάξτε το για το τέλειο αποτέλεσμα που δίνει το mix της τεκίλα με το καρπούζι. Φτιάξτε πουρέ από καρπούζι και βάλτε το στην κατάψυξη για την επόμενη φορά που θα θέλετε κάτι απολαυστικά παγωμένο. Ή για την επόμενη φορά που θα θέλετε να φτιάξετε ένα hello summer cocktail. Γιατί θα θελήσετε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚέικ με γεύση λεμονιού από την food blogger Marysgramm12.09.2018
Υλικά για το cocktail
- 5 κλώναράκια κόλιανδρο
- 15 ml χυμό λάιμ
- 60 ml χυμό καρπουζιού
- 45ml τεκίλα
- 30 ml Lillet Blanc
- 7.5 ml νέκταρ αγαύης
- αλάτι, μαύρο πιπέρι και σκόνη chili για το στόμιο του ποτηριού
- Έξτρα κόλιανδρο για το γαρνίρισμα
Για τον πουρέ καρπουζιού, αρχικά αφαιρέστε τα κουκούτσια. Λιώστε το και βάλτε το σε ένα blender μέχρι να γίνει πουρές.
Βρείτε το αγαπημένο σας ποτήρι και βρέξτε το στόμιό του με νερό ή χυμό και μετά βούτηξτε το σε ένα πιατάκι το οποίο θα έχετε γεμίσει με αλάτι, πιπέρι και chili.
Διαβάστε τη συνέχεια στο savoir ville.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Michael Kiwanuka: Ο πρωτοπόρος της σύγχρονης soul το καλοκαίρι στο Ηρώδειο
Armin Van Buuren και Boris Brejcha οι πρώτοι headliners του Primer Music Festival 2025
Πώς τα μουσεία μπορούν να συμβάλλουν στην ψυχική υγεία και ευημερία των νέων
Μ. Τρίτη: Πέντε ιστορικοί, κατανυκτικοί ναοί για να ακούσετε το Τροπάριο της Κασσιανής
Γράμμα στον Πατέρα, του Φραντς Κάφκα από την ομάδα Αbnormal στο H.ug
Mondus Vivendi ή Πώς να ζήσουμε, του Αντώνη Διαμαντή στο Θέατρο Ρεκτιφιέ
Ιδέες και περιστατικά: Αναδρομική έκθεση του Μπάμπη Ρετζεπόπουλου στην Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων
«Για λόγους δημόσιας τάξης», απαγορεύονται οι συναυλίες στα Εξάρχεια
Η Σκύλα, του Georges de la Fouchardiere στο Θέατρο Αλκμήνη
Η κίτρινη ταπετσαρία, της Σάρλοτ Πέρκινς Γκίλμαν στο Θέατρο Αλκμήνη