CHEF'S TIPS
Γεμιστά με λαχανικά & ρύζι από την food blogger Marysgramm
Το πιο εύκολο, δροσερό και ανάλαφρο φαγητό του καλοκαιριού!

Monopoli Team
03.06.2019
A
A
Υλικά

- 1 κύβο λαχανικών
- 1 κρεμμύδι
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού σάλτσα ντομάτας
- Δυόσμο
- 2 καρότα
- 1 κολοκυθάκι
- Ελαιόλαδο
- αλάτι και πιπέρι (προαιρετικά)
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι καρολίνα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚέικ με γεύση λεμονιού από την food blogger Marysgramm12.09.2018
Αρχικά θα τρίψετε στο τρίφτη, τα καρότα, το κολοκυθάκι και το κρεμμύδι. Στην συνέχεια, θα βάλετε σε ένα τηγάνι ελαιόλαδο και θα σοτάρετε όλα τα παραπάνω. Τέλος, το ρύζι, τον δυόσμο και την σάλτσα ντομάτας, αλάτι και πιπέρι αν θέλετε. Με αυτή την ποσότητα γέμισα 7 πιπεριές μεγάλες και 4 ντομάτες. Επιπλέον 1 και 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό(ζεστό) αραιωμένο με σάλτσα ντομάτας και τον κύβο λαχανικών (για να το ρίξετε μέσα στο ταψί ). Τέλος ελαιόλαδο από πάνω. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου μία ώρα.
Δείτε περισσότερες συνταγές της Marysgramm εδώ
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Vamvakou Revival: Απρίλιος με άρωμα Πασχαλιάς στη Βαμβακού
Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός
Stella Bossi: Από το KitKat στα decks του Oddity
Έκθεση «εκ του λάμπω – Τα Λαμπριάτικα» στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο
Kino Athens: Ανοιχτό κάλεσμα υποβολής ταινιών για το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου της Αθήνας
Μαρίτα Παππά, τι κάνει μια Ελληνίδα εικαστικός στη Νέα Υόρκη;
Γιώργος Καραμίχος: «Η γενιά μας έχει περάσει μία κακοποίηση που τη θεωρούσαμε αυτονόητη» (vid)
(π)ending: Μία aerial dance solo performance από τη Νατάσσα Αραμπατζή στο Θέατρο Ρεκτιφιέ
Αρκάντια: Δύο ακόμη βραβεία σε διεθνή φεστιβάλ για την ταινία του Γιώργου Ζώη
Το 3ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής ξανά στην καρδιά της Αθήνας