CHEF'S TIPS
Γεμιστά με λαχανικά & ρύζι από την food blogger Marysgramm
Το πιο εύκολο, δροσερό και ανάλαφρο φαγητό του καλοκαιριού!
Monopoli Team
03.06.2019
Υλικά
- 1 κύβο λαχανικών
- 1 κρεμμύδι
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού σάλτσα ντομάτας
- Δυόσμο
- 2 καρότα
- 1 κολοκυθάκι
- Ελαιόλαδο
- αλάτι και πιπέρι (προαιρετικά)
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι καρολίνα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚέικ με γεύση λεμονιού από την food blogger Marysgramm12.09.2018
Αρχικά θα τρίψετε στο τρίφτη, τα καρότα, το κολοκυθάκι και το κρεμμύδι. Στην συνέχεια, θα βάλετε σε ένα τηγάνι ελαιόλαδο και θα σοτάρετε όλα τα παραπάνω. Τέλος, το ρύζι, τον δυόσμο και την σάλτσα ντομάτας, αλάτι και πιπέρι αν θέλετε. Με αυτή την ποσότητα γέμισα 7 πιπεριές μεγάλες και 4 ντομάτες. Επιπλέον 1 και 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό(ζεστό) αραιωμένο με σάλτσα ντομάτας και τον κύβο λαχανικών (για να το ρίξετε μέσα στο ταψί ). Τέλος ελαιόλαδο από πάνω. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου μία ώρα.
Δείτε περισσότερες συνταγές της Marysgramm εδώ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Καίτη Γκρέυ
Σταύρος Ζαλμάς: «Δεν υπάρχει εμφανίσιμος ηθοποιός που να μην έχει βιώσει κακοποίηση»
Οι Jeepers Creepers Band στο Half Note Jazz Club
Velocity Arena: Ένα εκρηκτικό dance event με κορυφαίους DJS στην Αθήνα
Paradise: Το νέο τρέιλερ της σειράς του Disney + μόλις κυκλοφόρησε
Για τη Βασιλική Μιχαλοπούλου, τα όνειρα δεν έχουν ημερομηνία λήξης
Γιώργος Ζώης: Το ΑΡΚΑΝΤΙΑ είναι η ιστορία δύο βλεμμάτων που δεν συναντήθηκαν ποτέ ειλικρινά στη ζωή
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τετάρτη 22 Ιανουαρίου
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Piraeus Club Academy
Η Κληρονομιά μας: Το πολυβραβευμένο έργο του Μάθιου Λόπεζ στο Εθνικό