MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
22
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
CHEF'S TIPS

Καλαμάρι γεμιστό με σως γιαουρτιού από μελάνι σούπιας, από το Σταμάτη Κωβαίο

Ο Σταμάτης Κωβαίος, ένας από τους παίκτες του MasterChef 3, μοιράζεται μαζί μας μία από τις συνταγές του

Monopoli Team

Για την γέμιση
  • Μια μέτρια ντομάτα κομμένη καρέ. 100γρ φέτα
  • Βασιλικό φρέσκο ψιλοκομμένο
  • Μαϊντανό φρέσκο ψιλοκομμένο
  • Λίγα καπαρόφυλλα ψιλοκομμένα
  • Λίγο ελαιόλαδο.

Τα βάζουμε όλα σε ένα μπολ, τα ανακατεύουμε και γεμίζουμε το καλαμάρι. Έπειτα ψήνουμε το καλαμάρι στη σχάρα για ένα τέταρτο.

Για την σως
  • Τέσσερις κουταλιές τις σούπας πλήρες γιαούρτι
  • Λίγο αλάτι
  • Λίγο πιπέρι
  • Χυμό από μισό λεμόνι
  • Μισή κουταλιά τις σούπας μελάνι σουπιάς

Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε την σως στο πιάτο. Από πάνω τοποθετούμε το ψημένο καλαμάρι. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και ρίγανη και ξεκινάμε να τρώμε.

Δείτε περισσότερα πιάτα του Σταμάτη Κωβαίου εδώ.

Περισσότερα από The Art of Life