Chef's Tips
Τηγανιά Κοτόπουλο με μανιτάρια, ντοματίνια & γιαούρτι από τον Τάσο Κυρικλάκη
Μία εύκολη, γρήγορη και πολύ νόστιμη καλοκαιρινή τηγανιά!

Monopoli Team
22.07.2019
A
A
Χρόνος προετοιμασίας: 10′
Χρόνος εκτέλεσης: 8′
Για δυο άτομα θα χρειαστούμε:
- Στήθος κοτόπουλο κομμένο ζουλιεν (βλ.φωτο)
- 2 μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες
- 10 ντοματίνια πολύχρωμα κομμένα στη μέση
- 3 κ.σ.γιαούρτι
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1/2 φρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- μαιντανός ψιλοκομμένος
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 100ml.λευκό κρασί
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- παπρίκα
- θυμάρι

Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητό τηγάνι,ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κατόπουλο, αλατοπιπερόνουμε,
Μόλις πάρει χρώμα το κοτόπουλο προσθέτουμε τα μανιτάρια τα μισά ντοματίνια και το σκόρδο. Αφήνουμε να σωταριστούνε ελαφρώς και σβήνουμε με το κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ κατεβάζουμε από τη φωτιά. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μουστάρδα και το ενσωματώνουμε στην τηγανιά μας.Στο τέλος προσθέτουμε τα υπόλοιπα ντοματίνια,το φρέσκο κρεμμύδι και τον μαιντανό!!!
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Νοικιάζετε σπίτι ή φοιτητική κατοικία; Μάθετε αν δικαιούστε την επιστροφή ενοικίου
Κατερίνα Ευαγγελάτου: Αυτή θα είναι η τελευταία θητεία της στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Society Uncensored: Μια ανοιχτή συζήτηση για τη δύναμη του ελληνικού ραπ στη Μικρή Σκηνή της Στέγης
Το Τρίτο Στεφάνι – Εγώ η Εκάβη: Μια νέα διασκευή του μυθιστορήματος του Κώστα Ταχτσή στο Μικρό Γκλόρια
«Η Τέχνη είναι η Γλώσσα μας»: H καμπάνια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου για τα 70 του χρόνια
Μεγάλοι συνθέτες «συναντούν» τον Bach: Ρεσιτάλ πιάνου του Άρη Γραικούση στο Ίδρυμα Θεοχαράκη
Το Έργο των Δύο Χαρακτήρων, του Τενεσί Ουίλιαμς στο Θέατο Φούρνος
Ο Κώστας Χατζής συναντά τη Daniela Χατζή στο Half Note
Νατάσσα Μποφίλιου: Το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη για μια μεγάλη συναυλία
Phasma: Μια performance φυσικής, γλυπτικής και χορού στο Bios Athens