MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
22
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Chef's Tips

Τηγανιά Κοτόπουλο με μανιτάρια, ντοματίνια & γιαούρτι από τον Τάσο Κυρικλάκη

Μία εύκολη, γρήγορη και πολύ νόστιμη καλοκαιρινή τηγανιά!

Monopoli Team

Χρόνος προετοιμασίας: 10′
Χρόνος εκτέλεσης: 8′
Για δυο άτομα θα χρειαστούμε:

Υλικά
  •  Στήθος κοτόπουλο κομμένο ζουλιεν (βλ.φωτο)
  • 2 μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες
  • 10 ντοματίνια πολύχρωμα κομμένα στη μέση
  • 3 κ.σ.γιαούρτι
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 1/2 φρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • μαιντανός ψιλοκομμένος
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 100ml.λευκό κρασί
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • παπρίκα
  • θυμάρι

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητό τηγάνι,ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κατόπουλο, αλατοπιπερόνουμε, προσθέτουμε πάπρικα και θυμάρι.

Μόλις πάρει χρώμα το κοτόπουλο προσθέτουμε τα μανιτάρια τα μισά ντοματίνια και το σκόρδο. Αφήνουμε να σωταριστούνε ελαφρώς και σβήνουμε με το κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ κατεβάζουμε από τη φωτιά. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μουστάρδα και το ενσωματώνουμε στην τηγανιά μας.Στο τέλος προσθέτουμε τα υπόλοιπα ντοματίνια,το φρέσκο κρεμμύδι και τον μαιντανό!!!

Τάσος Κυρικλάκης

Περισσότερα από Συνταγές