Chef's Tips
Τηγανιά Κοτόπουλο με μανιτάρια, ντοματίνια & γιαούρτι από τον Τάσο Κυρικλάκη
Μία εύκολη, γρήγορη και πολύ νόστιμη καλοκαιρινή τηγανιά!
Monopoli Team
22.07.2019
Χρόνος προετοιμασίας: 10′
Χρόνος εκτέλεσης: 8′
Για δυο άτομα θα χρειαστούμε:
- Στήθος κοτόπουλο κομμένο ζουλιεν (βλ.φωτο)
- 2 μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες
- 10 ντοματίνια πολύχρωμα κομμένα στη μέση
- 3 κ.σ.γιαούρτι
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1/2 φρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- μαιντανός ψιλοκομμένος
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 100ml.λευκό κρασί
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- παπρίκα
- θυμάρι
Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητό τηγάνι,ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κατόπουλο, αλατοπιπερόνουμε,
Μόλις πάρει χρώμα το κοτόπουλο προσθέτουμε τα μανιτάρια τα μισά ντοματίνια και το σκόρδο. Αφήνουμε να σωταριστούνε ελαφρώς και σβήνουμε με το κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ κατεβάζουμε από τη φωτιά. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μουστάρδα και το ενσωματώνουμε στην τηγανιά μας.Στο τέλος προσθέτουμε τα υπόλοιπα ντοματίνια,το φρέσκο κρεμμύδι και τον μαιντανό!!!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ξεκινά το 28ο Παζάρι Βιβλίου στην πλατεία Κλαυθμώνος
Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Καίτη Γκρέυ
Σταύρος Ζαλμάς: «Δεν υπάρχει εμφανίσιμος ηθοποιός που να μην έχει βιώσει κακοποίηση»
Οι Jeepers Creepers Band στο Half Note Jazz Club
Velocity Arena: Ένα εκρηκτικό dance event με κορυφαίους DJS στην Αθήνα
Paradise: Το νέο τρέιλερ της σειράς του Disney + μόλις κυκλοφόρησε
Για τη Βασιλική Μιχαλοπούλου, τα όνειρα δεν έχουν ημερομηνία λήξης
Γιώργος Ζώης: Το ΑΡΚΑΝΤΙΑ είναι η ιστορία δύο βλεμμάτων που δεν συναντήθηκαν ποτέ ειλικρινά στη ζωή
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τετάρτη 22 Ιανουαρίου
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Piraeus Club Academy