CHEF'S TIPS
Σπιτικό εύκολο παγωτάκι με 3 υλικά από τη food blogger Nikis_Food
Δροσερό παγωτό με λίγα υλικά!
Monopoli Team
26.08.2019
Υλικά
• 1 συσκευασία γάλα ζαχαρούχο
• 1 συσκευασία γάλα εβαπορε
• 1 συσκευασία morfat cream
• 5 τμχ μπισκότα (digestive)
• 3 κ.σ τρούφα χρωματιστή
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ την morfat μέχρι να αφρατέψει. Στην συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά το ζαχαρούχο και στο τέλος τον εβαπορέ. Χτυπάμε για 5 λεπτά όλα μαζί. Τοποθετούμε το μείγμα μας στην κατάψυξη για περίπου μία ώρα. Όταν περάσει η μία ώρα το βγάζουμε και προσθέτουμε 2 κουταλιές τρούφα και 3 μπισκότα σπασμένα και ανακατεύουμε να πάνε παντού. Από πάνω σπάμε τα άλλα δύο μπισκότα και την μια κουταλιά τρούφας. Τοποθετούμε στην κατάψυξη και σερβίρουμε μετά από 3 ώρες που έχει παγώσει αρκετά το παγωτό μας.
Χτυπάμε στο μίξερ την morfat μέχρι να αφρατέψει. Στην συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά το ζαχαρούχο και στο τέλος τον εβαπορέ. Χτυπάμε για 5 λεπτά όλα μαζί. Τοποθετούμε το μείγμα μας στην κατάψυξη για περίπου μία ώρα. Όταν περάσει η μία ώρα το βγάζουμε και προσθέτουμε 2 κουταλιές τρούφα και 3 μπισκότα σπασμένα και ανακατεύουμε να πάνε παντού. Από πάνω σπάμε τα άλλα δύο μπισκότα και την μια κουταλιά τρούφας. Τοποθετούμε στην κατάψυξη και σερβίρουμε μετά από 3 ώρες που έχει παγώσει αρκετά το παγωτό μας.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Πώς να ενισχύσεις τον όγκο και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας σου, χωρίς fillers
Επίσημη πρεμιέρα για τη «Λυσσασμένη γάτα» στο θέατρο Αθηνά
Φονικό στα Σκοτεινά, του Torben Betts στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα
Oasis: Πόσα θα «πιάσει» το χειρόγραφο με τους στίχους του Wonderwall
5 baggy τζιν παντελόνια για cool & στιλάτα σύνολα
Όταν μεγαλώσω, θα γίνω Νάνα Μούσχουρη: O μονόλογος με τον Μάνο Καρατζογιάννη επιστρέφει στο Θέατρο Σταθμός
Όταν το Σώμα Αφηγείται: Το Bodyterranean 2.0 στο Ωδείο Αθηνών
Σε επαναλειτουργία το 2025 η Συλλογή Frick στη Νέα Υόρκη
The Great Tuesday Club: Διακεκριμένοι bartenders από τα bar του Four Seasons για μια βραδιά στην Αθήνα
Μεγάλη Βρεταννία: Η ιστορική πορεία ενός ξεονοδοχείου-σύμβολου μέσα από μια νέα έκδοση