MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
22
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
CHEF'S TIPS

Σπιτικό εύκολο παγωτάκι με 3 υλικά από τη food blogger Nikis_Food

Δροσερό παγωτό με λίγα υλικά!

Monopoli Team

Υλικά
• 1 συσκευασία γάλα ζαχαρούχο
• 1 συσκευασία γάλα εβαπορε
• 1 συσκευασία morfat cream
• 5 τμχ μπισκότα (digestive)
• 3 κ.σ τρούφα χρωματιστή

Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ την morfat μέχρι να αφρατέψει. Στην συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά το ζαχαρούχο και στο τέλος τον εβαπορέ. Χτυπάμε για 5 λεπτά όλα μαζί. Τοποθετούμε το μείγμα μας στην κατάψυξη για περίπου μία ώρα. Όταν περάσει η μία ώρα το βγάζουμε και προσθέτουμε 2 κουταλιές τρούφα και 3 μπισκότα σπασμένα και ανακατεύουμε να πάνε παντού. Από πάνω σπάμε τα άλλα δύο μπισκότα και την μια κουταλιά τρούφας. Τοποθετούμε στην κατάψυξη και σερβίρουμε μετά από 3 ώρες που έχει παγώσει αρκετά το παγωτό μας.

Περισσότερα από The Art of Life