ΣΥΝΤΑΓΗ
Ψητές μελιτζάνες με παρμεζάνα στον φούρνο
Πεντανόστιμη συνταγή με μελιτζάνες και μυρωδικά για μια πιο ανατολίτικη γεύση!

Monopoli Team
29.08.2019
A
A
Ψήνετε τις μελιτζάνες για πιο ελαφρύ αποτέλεσμα και σε μιάμιση ώρα θα έχετε ένα τέλειο μεσογειακό, καλοκαιρινό πιάτο για σας και μερικούς φίλους.
Τι θα χρειαστείτε:- 3/4 κούπας τριμμένη ψίχα
- ελαιόλαδο
- 2 αυγά
- 3/4 της κούπας τριμμένη παρμεζάνα και 2 κουταλιές επιπλέον
- 1 κουταλάκι ρίγανη
- 1/2 κουταλάκι βασιλικό
- Αλάτι και πιπέρι
- 2 μεγάλες μελιτζάνες κομμένες σε φέτες
- 6 κούπες σάλτσα ντομάτας
- 1 1/2 κούπα τριμμένη μοτσαρέλα
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε ένα μπολ χτυπήστε τα αυγά με δύο κουταλιές νερό. Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε τη ψίχα, τη παρμεζάνα, τη ρίγανη και τον βασιλικό. Πασπαλίστε με λίγο αλάτι και πιπέρι.
Διαβάστε την συνέχεια της συνταγής ΕΔΩ
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Sara Landry: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η πρωτοπόρος του hard techno
CoRES: Ένα ευρωπαϊκό πρότζεκτ δίνει λύσεις στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής στον πολιτισμό
Color me Beautiful: Ένα φωτογραφικό οδοιπορικό από την Άνδρο στην Πινακοθήκη Λέφα
Δίπτυχο: H νέα performance του Κωνσταντίνου Παπασωτηρόπουλου στο ΠΛΥΦΑ
Είναι επίσημο: Οι Erreway έρχονται στην Ελλάδα
Μυστήριο_96: Το ντοκιμαντέρ για τη δημιουργία του γυναικείου χορωδιακού συνόλου ΚΟΡΕΣ διαθέσιμο online
Nemo: Ακυρώθηκε η αποψινή συναυλία του στην Αθήνα
Μομφή και 50% περικοπή μισθού για τον βουλευτή της «Νίκης» που εισέβαλε στην Πινακοθήκη
Ντάγκο: Η ιστορία των Ελλήνων μεταναστών της Αυστραλίας μέσα από μια ηχητική εγκατάσταση της Ναταλίας Καραγιάννη
Ο “Ιππόλυτος” της Κατερίνας Ευαγγελάτου μάγεψε τους 2.400 θεατές του Hong Kong Arts Festival