Πεντανόστιμη στραπατσάδα από τη food blogger Nikis_Food
Μια γρήγορη, εύκολη & για όλες τις ώρες της ημέρας συνταγή.

6 αυγά
1 κρεμμύδι
2 κ.γ πελτέ ντομάτας
1 πιπεριά Φλωρίνης
3 ντομάτες φρέσκες
1 κύβο λαχανικών
Τυρί σε κομματάκια
Ψιλοκομμένο μαϊντανό
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Ζάχαρη
1 ποτήρι κρασιού νερό
Τσιγαρίζουμε ένα κρεμμύδι μαζί με 2 κ.γ πελτέ ντομάτας, και μια πιπεριά Φλωρίνης. Τρίβουμε 3 ντομάτες φρέσκες και προσθέτουμε. Συνεχίζουμε με αλάτι ,πιπέρι πάπρικα ,ζάχαρη και ένα κύβο λαχανικών. Ένα ποτήρι κρασιού νερό και το αφήνουμε να σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ψηθεί η ντομάτα.
Αν χρειαστεί προσθέτουμε νερό. Μετά από περίπου ένα τέταρτο προσθέτουμε τα αυγά ολόκληρα και το τυρί σε κομματάκια . Σκεπάζουμε και όταν ετοιμαστούν τα αυγά μας και λιώσει το τυράκι ρίχνουμε και ψιλοκομμένο μαϊντανό. Έτοιμο & καλή απόλαυση!
Δείτε περισσότερες συνταγές της Nikis_Food ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Γιάννης Τσορτέκης: «Δεν κάνουμε ούτε εικονοποίηση, ούτε μίμηση του Στράτου Διονυσίου»
- Yes I Can: Ο Νικόλας Κονταξής μετατρέπει το Παναθηναϊκό Στάδιο σε έναν ζωντανό καμβά σύγχρονης τέχνης
- Όταν η Τεχνητή Νοημοσύνη σκοτώνει τον Φάουστ: Μια lecture performance των Theo Dirix και Elke Robersscheuten στο Τρένο στο Ρουφ