MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ

Μετά τον βυσσινόκηπο, του Βασίλη Μυριανθόπουλου στο Θέατρο Γκλόρια Μικρό

Ένας δραματικός μονόλογος από τον Βασίλη Μυριανθόπουλο ανεβαίνει στο Θέατρο Γκλόρια Μικρό από την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 και για λίγες μόνο παραστάσεις.

Monopoli Team

Μια συνάντηση επί σκηνής όλων των γυναικών που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους.

Τι ενώνει την Ανθή με την Λιουμπόβ;  Μετά τον βυσσινόκηπο, η Ανθή Χαλκίδη και η Λιουμπόβ Αντρέϊεβνα έφυγαν. Η Ανθή με τα παιδιά της και η Λιουμπόβ με τα μπαούλα της. Μια καθημερινή γυναίκα και μία εμβληματική ηρωίδα στους παράλληλους δρόμους τους, μετά τον βυσσινόκηπο που έχασαν. Πώς διαχειρίζεται μια μάνα την απώλεια των παιδιών της; Πώς διαχειρίζεται μια γυναίκα την απώλεια του έρωτα της; Η Ανθή συναντά την Λιουμπόβ στο ταξίδι της, μετά τον βυσσινόκηπο.

Μία ηθοποιός, η Άννα (Γωγώ Μπρέμπου), που ερμηνεύει την Λιουμπόβ Αντρέϊεβνα του “Βυσσινόκηπου”, ένα βράδυ μετά από παράστασή της, συνδέει την ιστορία της ηρωίδας με μιας πραγματικής γυναίκας, της Ανθής, που και εκείνη ξεριζώθηκε από τον  “βυσσινόκηπό” της, κάποια ιστορική στιγμή.

Μιλώντας για τη φρίκη των πολέμων, τη σημασία του να αποκτά κάποιος ρίζες, τη θέληση για επιβίωση και τη δύναμη της αγάπης, οι γυναίκες που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους, φαίνεται να είναι πρωταγωνίστριες σε αυτόν το μονόλογο.

Σε ένα σύγχρονο και ταυτόχρονα επιβλητικό εικαστικό περιβάλλον  οι δραματικές ιστορίες των δύο γυναικών, ακολουθούν τις πορείες τους που αρκετές φορές φαίνεται να συγκλίνουν κάτω από τα ίδια μουσικά ακούσματα .

Η Λιουμπόβ και η Ανθή, αποκτούν λόγο και προβάλλονται πάνω σε σώματα και, για 70 λεπτά, μοιράζονται μαζί μας τα συναισθήματα τους, για την Ρωσία που άφησαν πίσω τους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Βασίλης Μυριανθόπουλος
Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος

Σκηνικά: Kenny McLelan
Κοστούμια: Kenny McLelan
Μουσική: Κωνσταντίνος Κωτούλας
Φωτισμοί: Αργύρης Θέος

Παίζουν: Γωγώ Μπρέμπου

Διάρκεια: 70 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 13€, Φοιτητικό, Ανέργων, ΑμΕΑ, Άνω των 65: 10€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 2 Οκτωβρίου έως 31 Οκτωβρίου 2019
Πληροφορίες: Προπώληση Εισιτηρίων: Viva.gr https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-gloria-mikro/meta-ton-bisinokipo/ και στο ταμείο του Θεάτρου Γκλόρια Μικρό
Παραστάσεις: Τετάρτη: 19:00, Πέμπτη: 21:00
Βοηθός Σκηνοθετη: Αναστασία Λαντζουράκη
Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b