CHEF'S TIPS
Μακαρονάδα με κοκκινιστό φιλέτο κοτόπουλο
Νόστιμη συνταγή από τη food blogger Nikis_Food
Monopoli Team
12.09.2019
Υλικά για τη μακαρονάδα με κοκκινιστό φιλέτο κοτόπουλο
- κρεμμύδι
- 2 κ.γ πελτέ ντομάτας
- 1 μικρό πακέτο σάλτσα ντομάτας
- φιλέτο κοτόπουλο σε κομματάκια
- καρότο
- μισή πιπεριά πράσινη
- αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά, μπαχάρι σκόνη, κανέλα, ζάχαρη
- ζωμό κότας
- 1 ποτήρι νερό
- 1 πακέτο μακαρόνια
- τυρί για τα μακαρόνια
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με τον πελτέ ντομάτας. Προσθέτουμε το φιλέτο κοτόπουλο, αφού πρώτα το έχουμε κόψει σε κομματάκια και το αφήνουμε για 8 λεπτά να ψηθεί. Στην συνέχεια ρίχνουμε ένα καρότο σε ροδέλες μαζί με την πιπεριά ψιλοκομμένη. Αφήνουμε για 3 λεπτά. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας. αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά, μπαχάρι σκόνη, κανέλα, ζάχαρη και το ζωμό κότας. Έπειτα ένα ποτήρι νερό και χαμηλώνουμε τη φωτιά στο 5. Αφήνουμε για περίπου μισή ώρα με 40 λεπτά. Εάν χρειαστεί και άλλο νεράκι συμπληρώνουμε. Βράζουμε ένα πακέτο μακαρόνια για συνοδευτικό. Τέλος, προσθέτουμε και το τυρί.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Piraeus Club Academy
Η Κληρονομιά μας: Το πολυβραβευμένο έργο του Μάθιου Λόπεζ στο Εθνικό
Ο Παναγιώτης Λάμπουρας για μία συναυλία στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου
Ράμι Μάλεκ: Καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση από την αστυνομία του Λος Άντζελες
Λεωφορείο ο Πόθος, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά στο Θέατρο Προσκήνιο
Ο Γιάννης Κότσιρας στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου
Χρήστος Στέργιογλου και Λυδία Φωτοπούλου συναντούν τον Ηρακλή Πασχαλίδη στο Half Note
Η Jude Kelly ανοίγει το φετινό WOW Athens στο ΚΠΙΣΝ
A&M Architects: Νέα καμπάνια αναθεωρεί τα πρότυπα της τελειότητας
Το “Μίξερ” συνεχίζει στο Μικρό Γκλόρια, με την Idra Kayne και τον Αλέξανδρο Σιάτρα