CHEF'S TIPS
Μπισκότα φουντουκιού από τη food blogger Marysgramm
Μία συνταγή που θα σας προσφέρει υπέροχη μυρωδιά & γεύση.
Monopoli Team
17.09.2019
Υλικά
- 125 γρ βούτυρο
- 2 αυγά
- 330 γρ αλεύρι σκληρό
- 130 γρ ζάχαρη
- 130 γρ φουντούκια ψιλοκομμένα
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Σε ένα βαθύ σκεύος βάλτε όλα τα υλικά και το βούτυρο παγωμένο, κομμένο σε κύβους. Ανακατέψτε καλά και κάντε μια λεία ζύμη. Κάντε ένα κύλινδρο και τυλίξτε τον με μεμβράνη. Για μία ώρα στο ψυγείο και στην συνέχεια κόψτε σε φέτες πάχους 1 εκ. και τοποθετήστε τες σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Tip: Σκληρό αλεύρι για να γίνουν τραγανά!
Δείτε περισσότερες συνταγές της Marysgramm ΕΔΩ.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο Σταμάτης Κραουνάκης φέρνει «Τ’ Αηδόνια Του Χειμώνα» στο Άλσος
Ο Ορέστης Ντάντος κυκλοφόρησε έναν δίσκο για όλα τα “μοναχοπαίδια” της ζωής
Στην κορυφή το κόσμου, εκεί να με πας: Η νέα παράσταση της Ειρήνης Φαναριώτη στο Θέατρο Αργώ
Πάρανταϊζ – Η αίθουσα κλιματίζεται: Η νέα παράσταση των Seven Sisters σε κείμενα Λένας Κιτσοπούλου στο Θέατρο 104
Jazz στο Μουσείο: Dimitri & Nestor Vassilakis στο Ίδρυμα Γουλανδρή
Φάντασμα στη Μηχανή: Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ανοίγει στο κοινό τους ιστορικούς του χώρους για μια ξεχωριστή δράση
Ο Σταύρος Ξαρχάκος συναντά ξανά την Ελεονώρα Ζουγανέλη και την Ηρώ Σαΐα για μία συναυλία στο Παλλάς
Η ultra-premium τεκίλα Cincoro έκανε το ντεμπούτο της στην ελληνική αγορά
Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου: Διαθέσιμες online οι βραβευμένες ταινίες της φετινής διοργάνωσης
Παραμονή Χριστουγέννων στο MEGA με την Άννα Βίσση