CHEF'S TIPS
Μπισκότα φουντουκιού από τη food blogger Marysgramm
Μία συνταγή που θα σας προσφέρει υπέροχη μυρωδιά & γεύση.

Monopoli Team
17.09.2019
A
A
Υλικά
- 125 γρ βούτυρο
- 2 αυγά
- 330 γρ αλεύρι σκληρό
- 130 γρ ζάχαρη
- 130 γρ φουντούκια ψιλοκομμένα
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Σε ένα βαθύ σκεύος βάλτε όλα τα υλικά και το βούτυρο παγωμένο, κομμένο σε κύβους. Ανακατέψτε καλά και κάντε μια λεία ζύμη. Κάντε ένα κύλινδρο και τυλίξτε τον με μεμβράνη. Για μία ώρα στο ψυγείο και στην συνέχεια κόψτε σε φέτες πάχους 1 εκ. και τοποθετήστε τες σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Tip: Σκληρό αλεύρι για να γίνουν τραγανά!

Δείτε περισσότερες συνταγές της Marysgramm ΕΔΩ.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Sara Landry: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η πρωτοπόρος του hard techno
CoRES: Ένα ευρωπαϊκό πρότζεκτ δίνει λύσεις στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής στον πολιτισμό
Color me Beautiful: Ένα φωτογραφικό οδοιπορικό από την Άνδρο στην Πινακοθήκη Λέφα
Δίπτυχο: H νέα performance του Κωνσταντίνου Παπασωτηρόπουλου στο ΠΛΥΦΑ
Είναι επίσημο: Οι Erreway έρχονται στην Ελλάδα
Μυστήριο_96: Το ντοκιμαντέρ για τη δημιουργία του γυναικείου χορωδιακού συνόλου ΚΟΡΕΣ διαθέσιμο online
Nemo: Ακυρώθηκε η αποψινή συναυλία του στην Αθήνα
Μομφή και 50% περικοπή μισθού για τον βουλευτή της «Νίκης» που εισέβαλε στην Πινακοθήκη
Ντάγκο: Η ιστορία των Ελλήνων μεταναστών της Αυστραλίας μέσα από μια ηχητική εγκατάσταση της Ναταλίας Καραγιάννη
Ο “Ιππόλυτος” της Κατερίνας Ευαγγελάτου μάγεψε τους 2.400 θεατές του Hong Kong Arts Festival