CHEF'S TIPS
Μπισκότα φουντουκιού από τη food blogger Marysgramm
Μία συνταγή που θα σας προσφέρει υπέροχη μυρωδιά & γεύση.

Monopoli Team
17.09.2019
A
A
Υλικά
- 125 γρ βούτυρο
- 2 αυγά
- 330 γρ αλεύρι σκληρό
- 130 γρ ζάχαρη
- 130 γρ φουντούκια ψιλοκομμένα
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Σε ένα βαθύ σκεύος βάλτε όλα τα υλικά και το βούτυρο παγωμένο, κομμένο σε κύβους. Ανακατέψτε καλά και κάντε μια λεία ζύμη. Κάντε ένα κύλινδρο και τυλίξτε τον με μεμβράνη. Για μία ώρα στο ψυγείο και στην συνέχεια κόψτε σε φέτες πάχους 1 εκ. και τοποθετήστε τες σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Tip: Σκληρό αλεύρι για να γίνουν τραγανά!

Δείτε περισσότερες συνταγές της Marysgramm ΕΔΩ.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Michael Kiwanuka: Ο πρωτοπόρος της σύγχρονης soul το καλοκαίρι στο Ηρώδειο
Armin Van Buuren και Boris Brejcha οι πρώτοι headliners του Primer Music Festival 2025
Πώς τα μουσεία μπορούν να συμβάλλουν στην ψυχική υγεία και ευημερία των νέων
Μ. Τρίτη: Πέντε ιστορικοί, κατανυκτικοί ναοί για να ακούσετε το Τροπάριο της Κασσιανής
Γράμμα στον Πατέρα, του Φραντς Κάφκα από την ομάδα Αbnormal στο H.ug
Mondus Vivendi ή Πώς να ζήσουμε, του Αντώνη Διαμαντή στο Θέατρο Ρεκτιφιέ
Ιδέες και περιστατικά: Αναδρομική έκθεση του Μπάμπη Ρετζεπόπουλου στην Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων
«Για λόγους δημόσιας τάξης», απαγορεύονται οι συναυλίες στα Εξάρχεια
Η Σκύλα, του Georges de la Fouchardiere στο Θέατρο Αλκμήνη
Η κίτρινη ταπετσαρία, της Σάρλοτ Πέρκινς Γκίλμαν στο Θέατρο Αλκμήνη