CHEF'S TIPS
Πεντανόστιμα τυροπιτάκια από την food blogger Nikis_food
Τα απίστευτα εύκολα και πεντανόστιμα τυροπιτάκια με γιαούρτι.

Monopoli Team
07.10.2019
A
A
Υλικά
- 400 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 150 γρ ελαιόλαδο
- 300 γρ γιαούρτι
- 1.κ.γ baking powder
- Αλάτι και πιπέρι
- 250 γρ φέτα
- 1 αυγό
- Αλάτι πιπέρι δυόσμος
Χτυπάμε το ελαιόλαδο με το γιαούρτι και συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα υλικά για την ζύμη.
Αφήνουμε να ξεκουραστεί για περίπου ένα τέταρτο.
Συνεχίζουμε με την γέμιση .
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με ένα πιρούνι και τα λιώνουμε ελαφρώς.
Όταν ξεκουραστεί η ζύμη παίρνουμε ένα κομμάτι και ανοίγουμε.
Βάζουμε μια ποσότητα τυρί και κλείνουμε . Κάνουμε ένα μισοφέγγαρο και πατάμε τις άκρες με ένα πιρούνι. Αλείφουμε με αυγό τα τυροπιτάκια και αν θέλετε ρίχνετε λίγο σουσάμι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 περίπου λεπτά.
Δείτε περισσότερες συνταγές της Nikis_food ΕΔΩ
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Michael Kiwanuka: Ο πρωτοπόρος της σύγχρονης soul το καλοκαίρι στο Ηρώδειο
Armin Van Buuren και Boris Brejcha οι πρώτοι headliners του Primer Music Festival 2025
Πώς τα μουσεία μπορούν να συμβάλλουν στην ψυχική υγεία και ευημερία των νέων
Μ. Τρίτη: Πέντε ιστορικοί, κατανυκτικοί ναοί για να ακούσετε το Τροπάριο της Κασσιανής
Γράμμα στον Πατέρα, του Φραντς Κάφκα από την ομάδα Αbnormal στο H.ug
Mondus Vivendi ή Πώς να ζήσουμε, του Αντώνη Διαμαντή στο Θέατρο Ρεκτιφιέ
Ιδέες και περιστατικά: Αναδρομική έκθεση του Μπάμπη Ρετζεπόπουλου στην Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων
«Για λόγους δημόσιας τάξης», απαγορεύονται οι συναυλίες στα Εξάρχεια
Η Σκύλα, του Georges de la Fouchardiere στο Θέατρο Αλκμήνη
Η κίτρινη ταπετσαρία, της Σάρλοτ Πέρκινς Γκίλμαν στο Θέατρο Αλκμήνη