Ζυμαρικά γεμιστά με σπανάκι, τυρί κρέμα και φέτα από τη food blogger Marysgramm
Μια συνταγή για να δοκιμάσετε τα μακαρόνια αλλιώς!

• 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
• 350 γρ σπανάκι χοντροκομμένο
• 2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα
• 100 γρ φέτα χοντροκομμένη
• ελαιόλαδο
• αλάτι και πιπέρι
• ζυμαρικά για γέμισμα (14 τεμάχια)
• σάλτσα τομάτας
ΕκτέλεσηΣε ένα βαθύ τηγάνι βάλτε το ελαιόλαδο και σωτάρετε το κρεμμύδια με το σπανάκι μέχρι το σπανάκι να μαραθεί (μόνο με τα υγρά του). Έπειτα, ρίξτε τις 2 κουταλιές τυρί κρέμα και την φέτα. Αλάτι και πιπέρι και το άφηνε στην άκρη. Βράστε τα ζυμαρικά για 3 λεπτά και βγάλτε τα και αυτά στην άκρη. Σε ένα μικρό ταψάκι βάλτε χυμό τομάτας, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Γεμίστε τα ζυμαρικά και ακουμπήστε τα πάνω στην σάλτσα, κλείστε με αλουμινόχαρτο και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά. (Αν θέλετε πιο δυνατή (γευστικά) σάλτσα, φτιάξτε σάλτσα τομάτας σύμφωνα με τα γούστα σας και ψήστε με την ίδια διαδικασία σε λιγότερο χρόνο. (15 λεπτά). Τέλος, πασπαλίστε με παρμεζάνα.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Γιάννης Τσορτέκης: «Δεν κάνουμε ούτε εικονοποίηση, ούτε μίμηση του Στράτου Διονυσίου»
- Yes I Can: Ο Νικόλας Κονταξής μετατρέπει το Παναθηναϊκό Στάδιο σε έναν ζωντανό καμβά σύγχρονης τέχνης
- Όταν η Τεχνητή Νοημοσύνη σκοτώνει τον Φάουστ: Μια lecture performance των Theo Dirix και Elke Robersscheuten στο Τρένο στο Ρουφ