Κλασική και νέα δραματουργία, λογοτεχνία και ποίηση, θέατρο ντοκουμέντο, θέατρο του βιώματος αλλά και χορός με διεθνή αέρα, μας εισάγουν παραστατικά στο 2020.
Από τον Ιανουάριο – που μπαίνει δυναμικά – μέχρι και τα μέσα της άνοιξης οι προτάσεις θεάτρου και χορού, σε μικρές και μεγάλες σκηνές της πόλης, ποικίλουν. Μια πρώτη διαλογή με τις περισσότερο ή λιγότερο αναμενόμενες παραστάσεις για το δεύτερο μισό της χειμερινής περιόδου που θα μας οδηγήσουν στην έναρξη του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.
«Εξημέρωση» στη Στέγη του Ιδρύματος ΩνάσηΎστερα από τη συμμετοχή του στο Φεστιβάλ της ΄Ενωσης Θεάτρων Ευρώπης, το νέο έργο του Δημοσθένη Παπαμάρκου για το μέλλον της Ευρώπης, ανεβαίνει στην κεντρική σκηνή της Στέγης. Με τη συνεργασία της Γεωργίας Μαυραγάνη στη σκηνοθεσία παντρεύουν το ντοκουμέντο, την ποίηση και τη μυθοπλασία προκειμένου να μιλήσουν για το προσφυγικό θέμα. Πρόκειται για μια παραβολή γύρω από το πως ανθρώπινος λόγος εξημερώνει και υποτάσσει την πραγματικότητα. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παπαμάρκος καταπιάνεται με τη θεματική των προσφύγων· αρκεί κανείς να θυμηθεί το «Γκιακ» και τη θριαμβική του πορεία τόσο ως μυθιστόρημα όσο και ως θεατρική μεταφορά. Επί σκηνής οι Κωνσταντίνα Τάκαλου, Ξένια Καλογεροπούλου, Ελίνα Ρίζου, Νίκος Γιαλελής, Μάνος Πετράκης.
Πρεμιέρα 16 Ιανουαρίου
Που Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
Στον ύμνο του Αντόν Τσέχωφ για το κυνήγι της ανθρώπινης ευτυχίας, δοκιμάζεται ο Δημήτρης Καραντζάς. Καθώς προσεγγίζει για πρώτη φορά την τεχωφική προβληματική – κι εδώ μέσα από ένα πείραμα χρόνου και μνήμης – ο σκηνοθέτης συγκεντρώνει γύρω του μια πρωταγωνιστική ομάδα αξιώσεων: Καρυοφιλιά Καραμπέτη, Αιμίλιο Χειλάκη, Μαρία Κεχαγιόγλου, Αθηνά Μαξίμου, Δημήτρη Πιατά, Ορφέα Αυγουστίδη, Σύρμω Κεκέ, Αινεία Τσαμάτη, Γιάννη Κλίνη, Κωνσταντίνο Αβαρικιώτη.
Πρεμιέρα 17 Ιανουαρίου
Που Θέατρο Βεάκη
Αν οι «Πέρσες» και οι «Βάκχες» ήταν τα πρώτα δείγματα δουλειάς του στο αρχαίο δράμα, τότε το νέο του εγχείρημα στην «Ηλέκτρα», που διψά για εκδίκηση για το φόνο του πατέρα της Αγαμέμνονα, οφείλει να έχει την προσοχή μας. Βασισμένος στην ανυπέρβλητη μετάφραση του Γιώργου Χειμωνά, ο Άρης Μπινιάρης παρακολουθεί την σοφόκλεια τραγωδία ως θεατρικό και μουσικό γεγονός με κοινό παρονομαστή το ρυθμό και τη σωματικότητα των πρωταγωνιστών του. Ενας δεκαμελής θίασος με επικεφαλής του, με την Ελένη Μπούκλη στον επώνυμο ρόλο και την Εβελίνα Παπούλια ως Κλυταιμνήστρα.
Πρεμιέρα 23 Ιανουαρίου
Που Θέατρο Τέχνης
Η ομάδα των Elephas tiliensis ανατρέχουν ξανά στην λογοτεχνία – το μυθιστόρημα του Φρανκ Κρίστοφερ «Αμερικανική νύχτα» – και αντλώντας συνάμα από τη μυθική ταινία του Αντρέι Ζουλάφσκι «Σημασία έχει ν’αγαπάς» στήνουν μια παράσταση – ανθρώπινη εγκατάσταση για το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση, την αυτοδιάθεση, την κοινωνική αποδοχή μέσα από την αγάπη και τον έρωτα. Μέσα από 13 κινηματογραφικά δομημένα επεισόδια, ένας παρακμιακός θίασος από κατατρεγμένους, τραβεστί, πόρνες, προλετάριους, μαστροπούς, χαρτοπαίκτες, ξεπεσμένες ηθοποιούς ανεβάζουν Σαίξπηρ και αγωνίζονται να σηκώσουν κεφάλι από τη λάσπη. Ο Δημήτρης Αγαρτζίδης σκηνοθετεί (και παίζει) τους Δέσποινα Αναστάσογλου, Δήμητρα Βλαγκοπούλου, Γιούλα Μπούνταλη, Μαρία Παρασύρη, Βασίλη Σαφό.
Πρεμιέρα 23 Ιανουαρίου
Που Bios Main
Ο Μιχαήλ Μαρμαρινός επιστρέφει στην έδρα του με καινούργιο σπονδιλωτό έργο. Μια σειρά από σύντομες περφόρμανς που αποδίδουν «τιμές κράτους» στην σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας, στις ατομικές και συλλογικές εμπειρίες μας, ξαναβάζουν τον σημαντικό σκηνοθέτη και στο παιχνίδι της σύχρονης δραματουργίας. Στην ομάδα των πρωταγωνιστών του οι Ηλέκτρα Νικολούζου, Χάρης Φραγκούλης, ‘Αντριαν Φρίλινγκ, Μάιρα Γραβάνη, ‘Αρης Νινίκας και Ανδρομάχη Φουντουλίδου. Τα σκηνικά και τα κοστούμια της παράστασης υπογράφει η γνωστή για τις έντονα εικαστικές σκηνοθεσίες της, ‘Εφη Μπίρμπα.
Πρεμιέρα 24 Ιανουαρίου
Που Θησείον, ένα θέατρο για τις Τέχνες
Μετά την μελέτη του γύρω από τις αληθινές ιστορίες (Η ωραία του Πέραν, Αρίστος, Γιαννούλα, η κουλουρού), ο Γιώργος Παπαγεωργίου στρέφεται στο αυτοβιογραφικό αλλά έμπλεο ποίησης τοπίο του Τένεσι Γουίλιαμς. Καθοδηγώντας ένα θίασο με επικεφαλής τους Θέμιδα Μπαζάκα, Μαίρη Μηνά και Παναγιώτη Εξαρχέα, ετοιμάζεται να εντρυφήσει στο γεμάτο από ψυχαναλυτικό κραδασμούς κόσμο του Γουίλιαμς· εκεί όπου ο θάνατος του ομοφυλόφιλου ποιητή Σεμπάστιαν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, θα ωθήσει τη μητέρα του Βαϊολετ να έρθει σε ολομέτωπη σύγκρουση με την ξαδέρφη του, Κάθριν.
Πρεμιέρα 24 Ιανουαρίου
Που Θέατρο του Νέου Κόσμου
Η ελληνική λογοτεχνία εξακολουθεί να απασχολεί τον Δημήτρη Τάρλοου. Κι έτσι, μετά τη θεατρική μεταφορά εμβληματικών μυθιστορημάτων, επιχειρεί στο ποιητικό θέατρο. Αντλώντας από την «Οκτάνα» του Ανδρέα Εμπειρίκου αναθέτει στον σταθερό συνεργάτη του Στρατή Πασχάλη να συνθέσει ένα έργο που δοξολογεί τον έρωτα όπως τον ύμνησαν κορυφαίοι Έλληνες ποιητές: Από τη Σαπφώ ως τον Χορτάτση, τον Κάλβο, τον Καβάφη, το Σεφέρη και τον Ελύτη. Στη σκηνή, μεταξύ άλλων, οι Λήδα Μανιατάκου, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Άρης Μπαλής, Γιάννης Νταλιάνης, Θάλεια Σταματέλου, Σίσσυ Τουμάση.
Πρεμιέρα 27 Ιανουαρίου
Που Θέατρο Πορεία
Δύο χρόνια μετά την τελευταία της παραγωγή στους «Βρικόλακες» του Ιψεν, η ομάδα των Blindspot, του Μιχάλη Κωνσταντάτου και της Γιώτας Αργυροπούλου επιστρέφουν και πάλι επενδύοντας στο κλασικό ρεπερτόριο. Αυτή τη φορά εμβαθύνουν στη δύναμη της εξουσίας και της χειραγώγησης του άλλου μέσα από την θαυμάσια ιστορία του Λακλό – την οποία και έχουν μεταφέρει στην εποχή των social media, της live κινηματογράφισης και της πανίσχυρης εικόνας. Την ομάδα τους συνδράμει ο καλό ηθοποιός Αντώνης Μυριαγκός και η Κατερίνα Μισιχρόνη.
Πρεμιέρα 27 Ιανουαρίου
Που Hotel Ερμού
Η Μαριάννα Κάλμπαρη συστήνει ένα άγνωστο, στην αθηναϊκή σκηνή, έργο του Ντέιβιντ Μάμετ και συνάμα το πρώτο που παρουσιάζεται στην ιστορία του Θεάτρου Τέχνης. Η μεσοαστική τραγωδία με φόντο τον υπόκοσμο της Νέας Υόρκης αφηγείται την ‘επανάσταση’ ενός λευκού Αμερικανού που εγκαταλείπει ότι έχει χτίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή, προς αναζήτηση νοήματος. Στον επώνυμο ρόλο ο Γιάννος Περλέγκας και μαζί του οι Δημήτρης Πασσάς, Μανώλης Αφολαγιάν, Κωνσταντίνα Τάκαλου.
Πρεμιέρα 30 Ιανουαρίου
Που Θέατρο Τέχνης
Το αριστούργημα του Τσαρλς Ντίκενς ανεβαίνει για πρώτη φορά στην ελληνική σκηνή, κάτω από το σκηνοθετικό πρίσμα της Λίλλυς Μελεμέ – μια σκηνοθέτιδας με ροπή προς τα μεγάλα κλασικά κείμενα. Το υλικό της πολυδιασμένο ανά τον κόσμο κι έχοντας ήδη γνωρίσει κινηματογραφικές και θεατρικές διασκευές: Είναι η ιστορία ενός φτωχού αγοριού που ερωτεύεται ένα κορίτσι της αριστοκρατίας αλλά η ταξική ανισότητα αντιμάχεται τον αθώο έρωτα τους. Διανομή, επίσης, μεγάλων προσδοκιών με επικεφαλής την Φιλαρέτη Κομνηνού και μαζί τους Αλέκο Συσσοβίτη, Γιώργο Χριστοδούλου και Νατάσσα Εξηνταβελώνη.
Πρεμιέρα 31 Ιανουαρίου
Που Σύγχρονο θέατρο
Ο Γιάννης Χουβαρδάς επιστρέφει για τρίτη φορά στη σκηνοθετική διαδρομή του στον Ίψεν. Αυτή τη φορά βυθίζεται στην ποιητική δυστοπία του πτωχευμένου τραπεζίτη που θυσίασε ότι θα τον έκανε ευτυχισμένο προκειμένου να ευδοκιμήσει το επιχειρηματικό του σχέδιο. ‘Ενα έργο που ακροβατεί ανάμεσα στο ερωτικό μελόδραμα, τον ανατρεπτικό ρεαλισμό και τη μαύρη κωμωδία, όπως το ζωντανεύει ένας θίασος υψηλών προσδοκιών: Ρένη Πιττακή, Λυδία Φωτοπούλου, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Θεοδώρα Τζήμου, Κωνσταντίνος Πλεμμένος, Σοφία Κόκκαλη και φυσικά ο Νίκος Χατζόπουλος στον επώνυμο ρόλο.
Πρεμιέρα 1 Φεβρουαρίου
Που Μέγαρο Μουσικής
Ο Κώστας Φιλίππογλου, ασκημένος στις τραγικωμωδίες και δη ρωσικής προέλευσης – θυμίζουμε την επιτυχία του στο «Μαύρο χιόνι» του Μπουλγκάγκωφ – εγκαινιάζει την πρώτη του συνεργασία με το θέατρο της Πατησίων, σκηνοθετώντας το διασημότερο έργο του Γκόγκολ. Στον επώνυμο ρόλο του απατεωνίσκου γητευτή – που αναστατώνει μια επαρχιακή πόλη της τσαρικής Ρωσίας – θα δούμε, τον Κωνσταντίνο Μπιμπή. Μαζί του οι Γιάννης Στεφόπουλος, Δημήτρη Φραγκιόγλου, Μυρτώ Γκόνη, Θανάση Βλαβιανό.
Πρεμιέρα 7 Φεβρουαρίου
Που Θέατρο Άλφα
Σε συνέχεια των μεγάλων ρόλων που συναντά τα τελευταία χρόνια (Πέερ Γκυντ, Οιδίποδας) ο Δημήτρης Λιγνάδης – ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού θεάτρου – συναντά τον διψασμένο για εξουσία στρατηγό Μακμπέθ. Τόσο ως πρωταγωνιστής όσο και ως σκηνοθέτης μελετά το πρόσωπο του κακού, της βίας, της τρέλας και της πτώσης όπως τα ανιχνεύει ο Σαίξπηρ και τα μεταφράζει ο Νίκος Χατζόπουλος. Μαζί του οι Μαρία Κίτσου, Ράνια Οικονομίδου, Γιώργος Μπινιάρης, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος.
Πρεμιέρα 7 Φεβρουαρίου
Που Εθνικό Θέατρο
Αντλώντας από μια προσωπική εμπειρία που την τραυμάτισε μα και την έκανε πιο δυνατή, η ‘Ελενα Μαυρίδου σκηνοθετεί μια παράσταση που ισορροπεί ανάμεσα στο όνειρο και στο ντοκουμέντο. Η πτέρυγα της είναι ένας παράξενος χώρος νοσοκομείου όπου εγκυμονούσες γυναίκες που παλεύουν να επιβιώσουν οι ίδιες και τα μωρά τους, δίνουν μια σιωπηρή μάχη με τη μητρότητα. Στη σκηνή εκτός από την ίδια οι Δήμητρα Κούζα, Χριστίνα Μαριάνου, Φωτεινή Μποστανίτη, Στέργιος Κοντακιώτης, Άλκης Μπακογιάννης.
Πρεμιέρα 21 Φεβρουαρίου
Που Θέατρο Χώρος
Μετά το θρίαμβο που του χάρισε η σκηνοθεσία του στους «Ανθρώπους και ποντίκια» του Στάινμπεκ, ο Βασίλης Μπισμπίκης εξακολουθεί στον ακραίο ρεαλισμό – αυτή τη φορά αντλώντας από την εγχώρια δραματουργία. Το τολμηρό έργο του Αλέκου Γαλανού, για τον κόσμο του περιθωρίου και της πορνείας, παίρνει queer αποχρώσεις με τον Μπισμπίκη να καθοδηγεί την ομάδα του Cartel στα άδυτα της τρανσέξουαλ κοινωνίας που εκδίδεται για να επιβιώσει. Σ’ αυτήν θα προστεθεί και ο ηθοποιός και χορευτής Δημήτρης Παπάζογλου, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του στη σκηνή.
Πρεμιέρα Τέλη Φεβρουαρίου
Που Cartel
Το έργο της Ανι Μπέικερ που τιμήθηκε το 2014 με Πούλιτζερ θ’ αποτελέσει τη νέα σκηνοθεσία του Βασίλη Μαυρογεωργίου στη θεατρική του έδρα. Τρεις εργαζόμενοι σε κινηματογράφο βουλιάζουν στην μίζερη ζωή τους, σε μια χώρα που ολοένα βυθίζεται στην οικονομική κρίση, σ’ ένα κείμενο που σχολιάζει τη σχέση της ανθρώπινης και εργασιακής κατάστασης. Με τους Αριάδνη Καβαλιέρου, Μιχάλη Πανάδη, Γιώργο Παπανδρέου.
Πρεμιέρα 13 Μαρτίου
Που Skrow
Ζει ο μύθος του greek lover; Στο πανάρχαιο ερώτημα καλούνται ν’ απαντήσουν ο Ανέστης Αζάς με την βοήθεια της Λένας Κιτσοπούλου στην συγγραφική τρέλα. Οι δυο τους επιχειρούν να δομήσουν (και εννοείται να αποδομήσουν) τη σχέση τουρισμού και ερωτισμού. Η΄ αλλιώς, αναζητούν την σχέση που έχουν τα σουβενίρ με αρχαίες παραστάσεις σατύρων και οργίων με το ερωτικό ελληνικό καλοκαίρι του 21ου αιώνα. Μια περφόμανς που αναφέρεται στο είδος του μυθοπλαστικού ντοκιμαντέρ, που ακροβατεί ανάμεσα στο πραγματικό και το φαντασιακό κι έχει για πρωταγωνιστές τους Γιώργο Βουρδαμή, Χαρά Κότσαλη, Θεανώ Μεταξά.
Πρεμιέρα 18 Μαρτίου
Που Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
Εχοντας ήδη στρέψει το βλέμμα του πως τη μαύρη κωμωδία και το γκροτέσκο, ο Θωμάς Μοσχόπουλος επιχειρεί στην καθαρόαιμη κωμωδία και μάλιστα από τον κόσμο του βωντβίλ. Το, όχι συχνά, παιζόμενο έργο του Ζωρζ Φεντώ που καταπιάνεται με το αγαπημένο θέμα του κορυφαίου Γάλλου, την ερωτική απιστία. Ήρωας του ένας νεαρός γιατρός που ξυπνάει στο πλευρό μιας πεταλουδίτσας της νύχτας. Ζηλευτός 22μελής θίασος που απαρτίζουν, μεταξύ άλλων, οι Θανάσης Αλευράς, Γαλήνη Χατζηπασχάλη, Έμιλυ Κολιανδρή, Ευαγγελία Καρακατσάνη, Αυγουστίνος Κουμουλός, Θέμης Πάνου, Κώστας Φιλίππογλου, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος.
Πρεμιέρα 21 Μαρτίου
Που Εθνικό θέατρο
H διεθνώς διακεκριμένη ομάδα των Rootless Root, της Λίντας Καπετανέα και του Γιόζεφ Φρούτσεκ, επανακάμπτουν με τη νέα τους παραγωγή που υμνεί την πάλη του ανθρώπου με τον χρόνο και το χώρο. Στη σκηνή πέντε ερμηνεύτριες – Λίντα Καπετανέα, ‘Ελενα Τοπαλίδου, Μάρθα Φριντζήλα, Hyaegin Lee και Anna Calsina Forreland – με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής, αναμετρούνται με το υλικό της αιωνιότητας, το μάρμαρο, δημιουργώντας ένα ποίημα την ύπαρξη, τη φθορά και τη βαρύτητα.
Πρεμιέρα 1 Απριλίου
Που Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
Μετά την εκτόξευση του σκηνοθετικού άστρου της που ακολούθησε τον θεσπέσιο «Θείο Βάνια», η Μαρία Μαγκανάρη μετακινείται στον ποιητικό νατουραλισμό του Τένεσι Γουίλιαμς. Το, σπάνια παιζόμενο, έργο του, η «Νύχτα της Ιγκουάνα» εισβάλλει σ’ ένα παρακμιακό ξενοδοχείο του Μεξικό, στη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, που λειτουργεί σαν καταφύγιο περιπλανώμενων ψυχών. Στην πρωταγωνιστική ομάδα οι σταθερές συνεργάτιδες της από την εποχή της «Κανιγκούντα», Μαρία Κεχαγιόλου, Σύρμω Κεκέ, Ανθή Ευστρατιάδου και μαζί τους οι Κώστας Βασαρδάνης, Θανάσης Δόβρης, Γιώργος Μπινιάρης και Βίκυ Κατσίκα.
Πρεμιέρα 22 Απριλίου
Που Θέατρο Πορεία
Το τελευταίο έργο του αμερικανοεβραίου Μάρτιν Σέρμαν κάνει την πανελλήνια πρεμιέρα του στο θέατρο του «Σταθμού». Σε συνέχεια της θεματικής της ετερότητας – που ήδη έχει δώσει στο θέατρο παραστάσεις όπως οι «Φυλές», ο ανοιχτά γκέι και στρατευμένος υπερασπιστής της κοινότητας των ομοφυλοφίλων συγγραφέας ξεδιπλώνει μια τρυφερή, κωμική και συνάμα συγκινητική ιστορία αγάπης για τον έρωτα δύο ανδρών διαφορετικών γεννεών. Ο Γιάννης Λεοντάρης αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία έχοντας για πρωταγωνιστές τους Περικλή Μουστάκη, Μάνο Καρατζογιάννη και Μάνο Στεφανάκη.
Πρεμιέρα 23 Απριλίου
Που Θέατρο Σταθμός
Ο Γιώργος Βαλαής των Blitz διαγρ’αφει δική του πορεία επανακάμπτει με μια υπογεγγραμένη από τον ίδιο δραματουργόα που διευρευνά την κοινωνία της λήθης και το πέρασμα του χρόνου. Ηρωες του πέντε άτομα που αναπλάθουν όλη τη ζωή τους μέσα σε ένα living room. Αναπαριστούν εμπειρίες του παρελθόντος σε μια προσπάθεια να ξαναβρούν αυτό που έχει χαραχτεί στην μνήμη τους και παγιδευτούν σε ένα δικό τους χωροχρόνο. Στην περφόρμανς πρωταγωνιστούν – εκτός από τον ίδιο – οι Εύη Σαουλίδου, Ελίνα Ρίζου, Φιντέλ Ταλαμπούκας, Θοδωρής Πεντίδης.
Πρεμιέρα 24 Απριλίου
Που Θέατρο Τέχνης
Ξάφης, Κούρτη, Βουλγαράκη: Η ομάδα «Πυρ» που, πλέον ειδικεύεται στην επιλογή πρωτότυπων δραματουργιών επακανάμπτουν με το έργο της Σόφι Τρέντγουελ – βασισμένο σε μια πραγματική δικαστική υπόθεση, που δόνισε την αμερικανική κοινωνία στις αρχές του 20ου αιώνα. Το «Machinal» περιγράφει τη ζωή και την τραγική κατάληξη της Έλεν, μιας γυναίκας που προσπάθησε απελπισμένα να αντισταθεί στον κοινωνικό ασφυκτικό κλοιό.
Πρεμιέρα 27 Απριλίου
Που Θέατρο του Νέου Κόσμου
Ο Αλέξανδρος Αβρανάς των μεγάλων κινηματογραφικών διακρίσεων, δοκιμάζει τη δεύτερη σκηνοθεσία του στο θέατρο με το μανιφέστο της Λούλας Αναγνωστάκη για την επανάσταση. Σε μια απολιτίκ εποχή, όπως αυτή που διανύουμε, ο Αβρανάς μας μεταφέρει στο, φελόγμενο από διαδηλώσεις, Βερολίνο. Εκεί, σ’ ένα μικρό δωμάτιο κάποιοι παίρνουν μέρος σε μια φανταστική διαδήλωση. Τους ερμηνεύουν οι Ιερώνυμος Καλετσάνος, Αλεξάνδρος Μαυρόπουλος, Αγλαΐα Παππά, Ελένη Ρουσσινού, Πηνελόπη Τσιλίκα.
Πρεμιέρα 30 Απριλίου
Που Εθνικό Θέατρο
Η επιστροφή του Δημήτρη Παπαϊωάννου με το νέο του έργο στην Στέγη, μπορεί να μην έχει ακόμα τίτλο, περιγραφή περιεχομένου ή ονόματα ερμηνευτών, αλλά σίγουρα έχει προεξοφλήσει το κοινό της – που μέχρι σήμερα εξαντλεί τα διαθέσιμα εισιτήρια για τις παραστάσεις του μέσα σε ελάχιστες ώρες. Μετά το «Still life», τον «Μεγάλο δαμαστή» και το «Since she» με την ομάδα της Πίνα Μπάους, ο διεθνής μας χορογράφος επανακάμπτει με μια παγκόσμια πρεμιέρα, οι πρόβες της οποίας έχουν μόλις ξεκινήσει με χορευτές που επελέγησαν οντισιόν σε όλο τον κόσμο.
Πρεμιέρα 6 Μαϊου
Που Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση