CHEF'S TIPS
Πάστα Φλώρα με μαρμελάδα φράουλα από τη food blogger Missmimifoodie
Ένα υπέροχο γλύκισμα που μας φέρνει αναμνήσεις από την παιδική μας ηλικία!

Συνταγή: Πάστα Φλώρα με μαρμελάδα φράουλα
Monopoli Team
13.02.2020
A
A
Υλικά
- 300 γρ. Αλεύρι
- 200 γρ. Ζάχαρη άχνη
- 100 γρ. Βούτυρο
- 1 αυγό
- 1 κ.γ. Baking powder
- Μαρμελάδα φράουλα
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη να αφρατεύσουν και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά φτιάχνοντας μια ωραία μαλακή ζύμη. Βάζουμε ψυγείο για 20′. Τα 2/3 της ζύμης τα ανοίγουμε με τη βοήθεια ενός πλαστή. Σε μία βουτυρωμένη ταρτιέρα σκεπάζουμε όλη τη βάση της με τη ζύμη καθώς και τα τοιχώματα. Το υπόλοιπο της ζύμης το ανοίγουμε και σχηματίζουμε με τη βοήθεια ενός κουπάτ μικρές καρδιές. Στη βάση στρώνουμε μια πλούσια στρώση μαρμελάδα φράουλα και από επάνω τοποθετούμε τις ζυμαρένιες καρδιές. Ψήνουμε στους 180 °C για 30 λεπτά περίπου!

Συνταγή: Πάστα Φλώρα με μαρμελάδα φράουλα
Δείτε περισσότερες συνταγές της εδώ.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Το ημερολόγιο ενός τρελού: Ο Στάθης Λιβαθινός σκηνοθετεί το διήγημα του Γκόγκολ στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων
Θέατρο Τέχνης: Τέσσερα νέα ελληνικά έργα και άλλες δράσεις στο πλαίσιο της «Άνοιξης ελληνικού έργου»
Σύγχυση: Έκθεση του Γιώργου Ξένου στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων
Μαζί στη Γιορτή: Το 1ο Φεστιβάλ Πολιτισμού και Αθλητισμού φέρνει κοντά πολιτισμό, αθλητισμό και ανθρώπους
Τα πασχαλινά bazaar της πόλης: Πού θα πάρουμε τα δώρα της τελευταίας στιγμής
Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Kabul», Βασίλης Κουκαλάνι, στο «Watch Next» της COSMOTE TV
Το ERTFLIX γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου με το αφιέρωμα «Από το βιβλίο στην οθόνη»
«Η εμμονή του βλέμματος»: Αναδρομική Τέτση στην Εθνική Πινακοθήκη
Δημήτρης Καπουράνης: Προσπαθώ να βρω έναν τρόπο, έναν δρόμο που να είναι δικός μου
Έχετε περάσει τα 30; Ανακαλύψτε γιατί πρέπει να βάλετε το functional training στη ρουτίνα σας