Monopoli Team
04.03.2020
Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι το γυαλί που φτιάχτηκε για την εμφιάλωση δεν ήταν αρκετά γερό για να κρατήσει την πίεση του διοξειδίου του άνθρακα (CO2).
Ωστόσο, περίπου εκατό χρόνια καινοτομίας βοήθησαν τελικά τους ζυθοποιούς να συνειδητοποιήσουν την αποτελεσματικότητα του μπουκαλιού με τον μακρύ λαιμό.
Στις μέρες μας, η μπύρα εμφιαλώνεται σε μια ποικιλία σχημάτων μπουκαλιών, αν και αυτά με το μακρύ λαιμό είναι τα πιο δημοφιλή.
Διαβάστε περισσότερα στο penna.gr
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο Σταμάτης Κραουνάκης φέρνει «Τ’ Αηδόνια Του Χειμώνα» στο Άλσος
Ο Ορέστης Ντάντος κυκλοφόρησε έναν δίσκο για όλα τα “μοναχοπαίδια” της ζωής
Στην κορυφή το κόσμου, εκεί να με πας: Η νέα παράσταση της Ειρήνης Φαναριώτη στο Θέατρο Αργώ
Πάρανταϊζ – Η αίθουσα κλιματίζεται: Η νέα παράσταση των Seven Sisters σε κείμενα Λένας Κιτσοπούλου στο Θέατρο 104
Jazz στο Μουσείο: Dimitri & Nestor Vassilakis στο Ίδρυμα Γουλανδρή
Φάντασμα στη Μηχανή: Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ανοίγει στο κοινό τους ιστορικούς του χώρους για μια ξεχωριστή δράση
Ο Σταύρος Ξαρχάκος συναντά ξανά την Ελεονώρα Ζουγανέλη και την Ηρώ Σαΐα για μία συναυλία στο Παλλάς
Η ultra-premium τεκίλα Cincoro έκανε το ντεμπούτο της στην ελληνική αγορά
Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου: Διαθέσιμες online οι βραβευμένες ταινίες της φετινής διοργάνωσης
Παραμονή Χριστουγέννων στο MEGA με την Άννα Βίσση