MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΠΙΤΙΑ

Τα σπίτια όπου γυρίστηκαν δημοφιλείς σειρές…προς ενοικίαση

Normal People, Killing Eve, White Lines. Μπορείς πλέον να νοικιάσεις τις βίλες όπου γυρίστηκαν οι τρεις αυτές δημοφιλείς σειρές, στην Ιταλία και την Ισπανία.

Normal People
author-image Ευθυμία Πουλάδη

Τρεις από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων χρόνων. Το Normal People, ιρλανδικής παραγωγής, του BBC και του Hulu, που γνώρισε τρομερή επιτυχία την περίοδο της καραντίνας σε ολόκληρο τον κόσμο, και που επαινέθηκε για τον ρεαλισμό του έρωτα που παρουσίασε και τις ερμηνείες των δυο πρωταγωνιστών της. Φέτος επίσης, προβλήθηκε ο τρίτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς, πάλι του BBC, Killing Eve. Τέλος, δημοφιλής σειρά στο Netflix, είναι και το White Lines, η ισπανική σειρά μυστηρίου, από τον δημιουργό του Casa de Papel.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Τα Φιλαράκια»: Κυκλοφορεί βιβλίο με όλες τις συνταγές που είδαμε στη δημοφιλή σειρά12.09.2018

Αν ζήλεψες και εσύ τους πρωταγωνιστές που είχαν την ευκαιρία να ζήσουν, έστω και λίγο, σε τρεις πανέμορφες κατοικίες στην Ιταλία και την Ισπανία, τώρα δεν έχεις λόγο να ζηλεύεις!

Η πλατφόρμα βραχυπρόθεσμης ενοικίασης κατοικιών Airbnb, σου δίνει την δυνατότητα να νοικιάσεις τα σπίτια όπου γυρίστηκαν επεισόδια των τριών σειρών.

Συγκεκριμένα:

Normal People: Ένα αγροτόσπιτο στην Ιταλία

Αν έχεις δει την σειρά Normal People (αν όχι δες την τώρα), σίγουρα θα ονειρεύτηκες πως έκανες και εσύ διακοπές με φίλους σου, στην μαγευτική κατοικία, ειδικά βλέποντάς την εν μέσω καραντίνας. Η ρουστίκ βίλα όπου έμεινε το καλοκαίρι η Μαριάν με τους φίλους της, και καλώντας τον Κόνελ, δημιούργησε μια αναστάτωση στη παρέα, βρίσκεται πλέον στο Airbnb. Η κατοικία ονομάζεται Tenuta di Verzano και βρίσκεται στο Lazio, κοντά στη Ρώμη.

Η Μαριάν στη πισίνα της Βίλας στην Ιταλία / Normal People.

Το σπίτι ανήκει στην ίδια οικογένεια για 150 χρόνια, χωράει 6 καλεσμένους και διαθέτει 2 κρεβατοκάμαρες και ένα μπάνιο. Είναι ένα πανέμορφο αγροτόσπιτο, με τεράστιο κήπο και τραπέζι για δείπνο κάτω από τα δέντρα, εξωτερική πισίνα και μια εκπληκτική θέα, απ’ όπου μπορείς να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα. Το καλύτερο; Μπορείς να την νοικιάσεις για μόλις 38 ευρώ την βραδιά!

Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα, να δεις φωτογραφίες και φυσικά να την ενοικιάσεις, πάτησε εδώ.

Killing Eve: Ένα διαμέρισμα στη Βαρκελώνη

Το Killing Eve ακολουθεί την σχέση μιας δολοφόνου με την μυστική πράκτορα που την παρακολουθεί. Ένα μεγάλο ατού της σειράς, πέρα από την Sandra Oh και την Jodie Comer, είναι η παραγωγή και το γύρισμα σε διάφορες τοποθεσίες της Ευρώπης, από το Παρίσι έως το Βερολίνο. Το γούστο της δολοφόνου Villanelle, φαίνεται τόσο από την γκαρνταρόμπα, όσο και από τα σπίτια στα οποία μένει. Τώρα μπορείς κι εσύ να νοικιάσεις το περίτεχνο και εντυπωσιακό διαμέρισμα σε στυλ Art Nouveau, στη Βαρκελώνη.

Η Jodie Comer ως Villanelle, στο διαμέρισμα στην Ισπανία.

Το αρχιτεκτονικό διαμέρισμα βρίσκεται στην Gràcia, μια ιστορική και κομψή περιοχή στη πόλη, γεμάτη από λεωφόρους και μπουτίκ του 19ου αιώνα. Είναι πολύ ευρύχωρο, με μεγάλη αίθουσα υποδοχής, στούντιο, τραπεζαρία, σαλόνι, γκαλερί, μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια. Το πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι τα «βασιλικά» καλούπια οροφής, οι τοίχοι και τα τεράστια παράθυρα, που επιτρέπουν στον ήλιο να «πλημμυρίζει» το διαμέρισμα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μπορείς να νοικιάσεις το διαμέρισμα, έναντι 208 ευρώ ανά βραδιά – με ελάχιστες δυο μέρες διαμονής – εδώ.

White Lines: Μία βίλα στην Ίμπιζα

Η πιο πολυτελής και ακριβή επιλογή από τις τρεις, ανήκει σε μια βίλα στην Ίμπιζα της Ισπανίας. Εκεί, γυρίστηκε η ισπανική σειρά μυστηρίου White Lines, στο Netflix, όπου υποτίθεται «έμενε» ένας DJ και έμπορος ναρκωτικών. Η Villa Can Pirata, όπως ονομάζεται, βρίσκεται σε παραθαλάσσια τοποθεσία, με την μαγευτική θέα ως το καλύτερο χαρακτηριστικό της.

Από την σειρά White Lines. @Netflix.

Διαθέτει μεγάλη εξωτερική πισίνα, 5 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια και χωράει έως 10 καλεσμένους. Προσφέρει άμεση πρόσβαση στην θάλασσα, οπότε μπορείς να κολυμπήσεις όποτε το θελήσεις. Επίσης, προσφέρει ιδιωτικές βεράντες για ηλιοθεραπεία, ενώ σε μικρή απόσταση βρίσκονται εστιατόρια και μπαρ.

Μπορείς να το νοικιάσεις έναντι 1.000 ευρώ ανά βραδιά, εδώ. Φυσικά, ο χώρος σας επιτρέπει να φέρετε όλους σας τους φίλους, ώστε να μοιραστείτε τα έξοδα και να βγει πολύ πιο οικονομική η τιμή για τον καθένα.

Περισσότερα από Περίεργα